Quantcast
Till salu inom: ”

kassaskåp blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

På Ystads nya handelsområde, Dragongatan finns denna fastighet med fantastiska exponeringsmöjlighete mot Ystads största genomfartsled. Inhägnad asfalterad tomt om 1300m2, samt byggnad om 120m2 kontorsyta att användas som kontor eller försäljningslokal. Fyra rejäla kontorsrum, stort arkiv, stor toalett, fikarum samt ett lagerrum. Finns även ett inmurat kassaskåp. Ett unikt tillfälle för den som vill etablera en verksamhet i ett expanderande och exponerat handelsområde. Kallhyra endast 11.000:- / mån i befintligt skick. Möjlighet att friköpa fastigheten diskuteras!
Det perfekta kassaskåpet för hemmet med både brand- och stöldklassning. Skåpet är i nyskick aldrig använt, utrustat med 1 st flyttbar hylla. Svenktillverkat i hög kvalitet. Brandklass 60P, stöldklassat enligt tidigare säkerhetsskåpsnorm, nyckellås. Mått utv. H 630 x B 550 x D 500 mm Mått inv. H 510 x B 430 x D 320 mm Vikt 150 kg Priset inkluderar moms kan hämtas fritt på vårt kassaskåp lager i Surte. Vi kan mot tillägg ordna med transport och intagning på plats rikstäckande om så önskas.
Kamerahuset är vädertätat och gediget som ett kassaskåp. Kameran ligger med rätt tyngd i handen och är en fantastisk semiprofessionell kamera med 14,6 megapixlar. Ett bra mycket gedignare alternativ än de billiga instegsmodellerna. Exempelvis visar kameran om en bild har överexponerad eller underexponerade partier. Till skillnad från Canon och Nikon som bara kan visa överexponerade bilddelar. Normaobjektiv18-55 mm, extra batteri, väska och instruktionsbok ingår. Kameran är i nyskick.
Vi har ett stort kassaskåp till salu som tar upp onödigt mycket plats och vi behöver bli av med det omgående! Yttermåtten är 177×77×74 cm Innermåtten är 150×50×38 cm Brandsäker i 2 timmar. Kassaskåpet har ca 15 cm tjocka väggar runtom. Kom gärna och titta. Hämtning sker på egen hand. Vid intresse kan foto skickas då jag inte kunde lägga upp några här. Tack på förhand.
Stort och tungt skåp som inte längre uppfyller kraven för att vara ett brandklassat skåp. Trots detta är det fortfarade ett jättebra skåp att låsa in viktigheter i. En nyckel med följer. Tre utdragbara hyllplan Yttermått Höjd - 132 cm Bredd - 84 cm Djup - 83 cm Innermått Höjd - 83 cm Bredd - 50 cm Djup - 47 cm