Quantcast
Till salu inom: ”

freeform sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

FreeForm Elite En bomfri sadel i bästa kvalitet från Italien. Underbart mjukt kalvskinn med undersida i sympanovamaterial. Cutback för bästa passform. Justerbara stigläderskrampor gör att du kan ställa in för absolut lodrät sits. Mycket lätt sadel med underbart säte. Passar alla vidder, formar sig efter hästen. HAF-pad medföljer i sympanovamaterial. Enkel att göra ren. Säljes pga att min häst är mycket överbyggd, så sadeln glider fram lite (är inget problem på min andra häst, men hon har en sadel) Sadeln måste bort då jag nu får rida barbacka.... Inköpt i oktober 2010 för 12.100kr (inkl. pad-en), så den är i nyskick. Ring eller mejla.
Brun. Stigläder, vojlock, 4 hemfärgade schabrak samt flera olika "utfyllnader" för bästa passform. Samt en 60cm rejäl sadelgjord i läder. Allt orginal från Stall Vrå utom färgen på schabraken, de köptes vita och färgades om av förre ägaren. Jag vet inte vilken storlek det är i sitsen men jag har strl 44-46 i byxstorlek och har suttit jättebra i sadeln. En liten tråkig detalj är att den förre ägaren tappade sadeln i golvet så den blev skrapad enligt bild. Bor du nära Veddige utanför Varberg så kommer jag gärna med sadeln så du kan provrida hemma i lugn och ro. (Kan också tänka mig bussgods men då tillkommer frakt och efterkrav. Max 250kr)
Nästan helt ny FreeForm Classic i svart kalvläder. Längden är short back, 50 cm. Sitsen har storlek 17" och är utbytbar. Nypris 9. 500. En underbart bekväm sadel men som är lite för kort för min häst. Vi har ridit max tio gånger i den. Den här sadeln gör att du får en helt rätt sits och den formar sig efter hästen. Min häst var tidigare ganska stel, men sedan jag haft bomlös sadel är han mycket mer lösgjord. Du får en pad värd 1. 000 kr på köpet.
Säljer nu min älskade bomfria FreeForm-sadel eftersom jag inte har kvar min häst. Sadeln är tillverkad i kalvskinn och är i kanonskick. Sadeln passar alla större ponnyer och hästar. En ny allround FreeForm-sadel kostar runt 9500 utan padd. Sadeln är inte ny men är som sagt i kanonskick. 4500 kr inklusive tryckutjämnande, avlastande padd. Ring, smsa eller maila vid frågor. Billigare vid snabb affär! /Johanna
priset är prutat och klart! Icelandic heter numera freeform liberty Är använd men i bra skick. Svart mjukt kalvskinn super skön att rida i. Blå sympanova på undersidan. shortback(50cm) 17, 5 tum Cutback för att även passa hästar med högre manke. Stigläder och Stigbyglar ingår. ligger kanon på även den bredaste hästen. Bomlös sadel som man ska ha pad under. Pad Ingår EJ Nypris:10000:- Kan skickas mot postförskott. Köparen står då för fraktkostnaden.