Quantcast
Till salu inom: ”

fyrhjulingar till salu värmland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Pris exklusive moms: 95000+moms Suzuki LT-A 750 axi Jubileums modell anniversary edition 25års jubileum!! Mätarställning: 0 mil Färg: Gul Typ: 4-hjuling Info: Avdragbar moms, Automatisk växellåda, Suzuki Kingquad LT-A 750 XP -2011! Suzukis starkaste fyrhjuling med otrolig dragförmåga! 5 års fabriksgaranti! Utrustad med bla: Styrservo, 750cc motor med insprutning, 4wd med diffspärr, Warn winch fram, backljus, dragkrok m.m. Denna Jubileums modell är även utrustad med 14" alu fälgar och 26" däck, skyddsbåge fram och handtagsskydd! Finns för omgående leverans! Vi erbjuder en rad olika finansierings alternativ! Vi hjälper till med frakten. Ring eller maila gärna för mer info!
Pris exklusive moms: 73 520kr Honda TRX 500 FM Mätarställning: 0 mil Färg: Röd Typ: 4-hjuling Info: Avdragbar moms, Manuell kraftmaskin för den som föredrar att växla med ett fotreglage. En av de robustaste i Honda-familjen vilket gör denna 500FM utmärkt för gårdar och uthyrningsfirmor där fler användare utnyttjar ekipaget. Slitstark och oöm, samtidigt som den är extremt stark att dra med. Hondas TRX500 FM är en rejäl arbetskamrat som är enkel att samarbeta med. Du spar på dina egna krafter om du låter en 500FM utföra de tyngsta jobben.
Har en 700 utv som gått ca 15-20 tim. Alltid servad efter skema på autoriserad verkstad. Splitter nya 28" däck med riktigt grovt mönster. Riktigt fin skog och gårdsmaskin. Drar MYCKET mera timmer än en vanlig Fyrhjuling och har ett stort tippbart flak som lastar 200kg. Utrustad med 1600kg vinsch, tak, frontruta och dörrar. Startar och går alltid utan problem och har 2 års garanti kvar. Säljer den endast pga byte till sportigare maskin då jag är mer intresserad av lek. OBS brun offroadstyling på bilden, men går lätt bort med högtrycken:-)
hej har en access sm 450 som ja inte har tid och använda så den står i garaget. så de är lika bra att någon annan kan få glädje av denna maskin. b-kortsreggad har gått 77 mil sen den togs ut i juni. 52hk stypning bortplockade. men inget som bes eller någon annan kan kolla om dom inte plocka i sär hela hojen. sök på access 450 sm så får ni fram all info. nypris va 59900 mitt pris 35000 absolut inte prutbart inga byten är intressanta. kan skicka mer bilder osv om du är seriöst intresserad.
Tja. har en ski-doo i fint skick som jag skulle vilja sälja eller byta. e de byte som gäller så e de emot fyrhjuling (quad) eller emot bil ( kombi ). som sagt en ski-doo i fint skick med funktions duglig matta (44 kammar ) hör av er för mer info. först å främst mail kontakt Pga jobbar skift. Medföljer ny rem å kappel till den å lite andra extra grejer.