Quantcast
Till salu inom: ”

katter till salu värmland säljes

Kattorna
F
Värmlands län

Tidigare annonser till salu

Har du en hund som behöver bli bättre på att uppföra sig under era promenader, gentemot cyklister, bilar, hundar, katter mm. Eller kanske vill du att den ska gå bättre i koppel än vad den gör nu? Kursen vänder sig till alla hundar, renras eller blandras från 6 månaders ålder och uppåt. Inga förkunskaper krävs! Under dessa 2 dagar fokuserar vi våran träning på hundmöten och gå fint i koppel. Kursen hålls utomhus. Vid frågor eller anmälan: ring eller maila.Mer information
Jag heter "LOVIS" och är 2 år. Jag vill komma till ett kärt och lugnt hem där jag kan vara både inne och ute. Jag måste tyvärr flytta från min nuvarande familj då jag inte trivs när det är fler katter som bor här. Lovis är en självständig katt som är rumsren och duktig på att klättra i träd. Hoppas någon vill ta hand om henne så att hon får en trivsam tillvaro. OBS!! Endast seriösa svar!!
Hej Har 3 st kattungar kvar som vill ha ett nytt hem! Dom är födda 16/5 så dom är ca: 13 -14 veckor gamla. Det är dom 3 helsvarta vi har kvar. Det är 3 hanar som är kolsvarta med lite vitt på bröstet. Dom går på lådan och äter som dom ska, dom är även avmaskade. För övrigt är dom mycket busiga och keliga, dom går även ihop med andra katter. Nås på 0727122630 el 0727119473 Ring helst!
Det är med stor sorg i hjärtat som jag nu söker ett nytt hem till våra två honkatter (4 år gamla) då vi skaffat hund och de inte fungerar tillsammans. Katterna är mycket sällskapliga och älskar kel och lek. De söker någon som gillar katter och ett hem där det inte finns några barn eller hundar. Hittills har de varit innekatter och de är båda kastrerade och försäkrade. Allt medföljer: bur, kattlåda, mat/vatten-ställ, leksaker etc. Maila mig eller ring.
Jag ska sälja mina två katter som är födda 17 maj i år. Båda är rumsrena och väldigt sociala och keliga. Äter både torr- och blötfoder. Mamman är norsk skogskatt och pappan bondkatt. Den grå randiga är en hona och den svarta är en hane. Ett krav är att de ska ha tillgång till att kunna gå ut. Helst tillsammans men inget krav.