Quantcast
Till salu inom: ”

hönor till salu värmland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Inför påsk

Karlstad

Tidigare annonser till salu

Galna mysiga vargen aktivitetsmatta. Ditt barn kommer bli glad och aktiv när hon/han försöker nå figurerna som hänger över mattan. Galna mysiga vargen är en samling leksaker som berättar historien om en galen men mysig varg och hans vänner. Galna vargen är så girig att tungan är blå, han äter allt som kommer i hans väg t.ex. här om dagen en stekpanna och en mobiltelefon. Ibland slinker till och med en liten höna eller gris ner i hans mage.
Har ett gäng på 6 veckor, tror de är så pass sorterade att de blir hönor, men lovar inget. Bör börja värpa till hösten. 150kr st för förmodad höna och tupp får man på köpet efter tillgång. Nykläckta kycklingar 50kr st + 5kr levnadsvecka. Blandade färger, kycklingarna är efter hönsen på bilden. Hönsköpare per telefon har förtur! Annars först till kvarn och jag har inga vuxna höns att sälja just nu.
Ja,nu ligger en höna på ägg igen så det är dags att sälja några av dom som är något år. Det finns 4 stycken tuppar. 1 är 2 år gammal och 3 är 1 år gamla. Säljer även en höna som är 1 år gammal. Tupparna vill jag ha 500 kr/ st för och honan 300 kr. Hör av er om detta verkar intressant. Går bra att både ring och skicka mail. På bilder är gammeltuppen som är ca 5 år OBS ej till salu.
felfri pris plus frakt
Felfria Höjd ca 7 cm pris plus frakt