Quantcast
Till salu inom: ”

valpar till salu värmland säljes

Tidigare annonser till salu

Svenska hundar,ej imp. Mamma Sanna är 6år och är Shih-Tzu/Pappillon och pappa Dennis är 5 år och är Shih-Tzu. Båda föräldrar finns i hemmet. 12 valpar i 3 tidigare kullar,alla har varit felfria med bra temperament och lynne. I denna kull finns 2 tikar och 3 hanar. 1 svart tik,1 vit/svart tik,1 brun hane,1 vit/brun hane och 1 vit/svart hane. Födda 18/11-08. Leveransklara from 16/1-09. Vid leverans är valparna vet.bes. chip. vacc. avm. Valparna finns i Karlskoga. Handpenning Pris: 5000:- Emailadressen är lånad så vid intresse kontaka Susanne på Tel:070- 201 86 50
äntligen har vi fått lhasa valpar i gän -5st varav en redan är tingad.en mkt omtyckt liten hund m stor personlighet,valparna kommer väga mellan 3-8kg bli långhåriga men att klippa pälsen själv i önskad längd är inga problem.alla valpar är nästan helsvarta utom en som är mer vit(bilder kommer) valparna är vid leverans äldre än 8veckor gamla vetbesikt avmaskade3-4gr vacc chippmärkta o reg i jbrv mat ,snutte filt mm följer till valpens första tid o du kan alltid ringa oss när du hämtat valpen om olika frågor. 1500 bet i handp om du vill köpa en valp rest vid leverans dvs vid 8veckor runt den 4e mars köper du en lhasa blir du inte besviken.
Det finns två killar kvar, födda 16/4-11 :) Det är två väldigt sociala och trevliga pojkar! 9000nkr båda föräldrarna är utställnings meriterade! Ring för mera information :)) Även mamman till valparna vill nu hitta sig ett mysigt hem, där hon får vara i centrum :) Hon är snäll mot allt och alla, det är en väldigt trevlig och social tik :) 4000nkr Ring för mera info. om henne oxå :))
Endast en hanvalp finns kvar i kullen som föddes den 17/7. Säljes enligt SKK's regler. Manchesterterrier är en ganska liten hundras men kräver en tydlig uppfostran och mental stimulans för att må bra. I övrigt är de väldigt lätthanterliga, arbetsvilliga och hänger med på allt. Modern är Svensk utställningschampion och fadern är Norsk utställningschampion samt Nordisk vinnare 2010. Endast seriösa med gott hjärta är välkomna att höra av sig. Mer info om rasen och valparna finns på: www.sunwood.se.
Jättesöta, underbara chihuahua-valpar, tre flickor och en pojke, två helvita och två med svagt bruna täckning på halva huvudet. Helt renrasiga, men utan stamtavla, dock är föräldrarna registrerade i svenska Jordbruksverket och med alla papperen i ordning! Leveransklara from.30/08/11 Vid leveransen är valparna veterinär-besiktigade, avmaskade, vaccinerade, chippade, samt dolda fel-försäkrade i 3 år! Vi kan vid efterfrågan (mot bensinpengar) leverera valpen i Svinesund så ni slipper köra den biten som tur-retur motsvarar över 400km.