Quantcast
Till salu inom

"kattungar värmland säljes"

Hagfors
3 dagar

kattungar

200 kr
ABC-Annons.se
Säffle
3 dagar

Fem kattungar

1 500 kr
ABC-Annons.se
Karlstad
3 dagar

Kattunge 15 veckor

5 000 kr
Blocket.se
Eda
3 dagar

Kattungar säljes

300 kr
ABC-Annons.se
Eda
3 dagar

Kanadisk Sphynx kattunger s...

9 500 kr
ABC-Annons.se
Eda
3 dagar

Kanadisk Sphynx kattunger s...

9 500 kr
ABC-Annons.se
Kil
Igår

Kattungar

500 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Natur och djur  ·  Värmlands län

Birmahane utlånas för avel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Min underbara birmahane lånas ut för avel till testade honor. FIV,FelV,Clamydia,Herpes och Calisi. Neg resultat,såklart) De ska vara kloklippta ,friska och mogna för att bli en bra kattmamma. Han är chokladtabbymaskad och har bra färgmarkeringar. Han har testats neg. för de nämda sjukdommar ovan. (Han ses liggande på bilden) (Han är ej till salu) Kontakt med mail går bra först,men om parning ska bli av krävs telefonsamtal. Pris: 500:- / levande född kattunge+parningsavgift 1000:- Passar det bättre att lämna honan hos honom går det också bra
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hammarö

Birmatjejer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Andelaine`s birmauppfödning har tre birmatjejer till salu. Två brunmaskade och en blåmaskad. Mamma är Purpuhjärtat`s Quintina och pappa IC Wickmans Dulceman. Kattungarna är leveransklara v22 då de är 12 veckor. De är vid leverans dubbelvaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade och har med sig sin stamtavla. En av de bruna tjejerna kan användas till utställning och avel då hon har godkända markeringar. De två andra har för höga markeringar för utställning, men passar bra tii avel och sällskap. Vid intresse ta kontakt med matte Karin.
6 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Munkfors

Maine Coon / Skogiskattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Hej! Har 5 små MaineCoon/Skogis kattungar som snart är redo att "klippa navelsträngen". 3 hanar & 2 honor. De är supersöta och busiga, och kommer garanterat bli kära familjemedlemmar i de hem de hamnar :) Leveransklara första veckan i juni, då de är 12 veckor gamla. Bild 1: två Hanar Bild 2: Hona Bild 3: Hona Bild 4: Hane Kattungarna är givetvis avmaskade osv. Tar en tingningsavgift på 500kr, och ingen kattunge är tingad förrän jag fått pengarna. Ring för mer information! Kollar sällan mailen, så RING!
1 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Grums

Kattungar Maine coon/Norsk skogkatt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
5 kattungar säljes. 1000kr/st. Leveransklara 24 juli, då de blir 12 veckor gamla. Blandning mellan Maine coon/Norsk skogkatt/Bondkatt. 2 honor, långhåriga. Syns på första och andra bilden. 1 hona, mellanlängd på pälsen. Syns på tredje bilden. 1 hona med lite kortare päls och vit teckning i ansiktet. Syns på fjärde bilden. 1 hane med lite kortare päls och vit teckning i ansiktet. Inte med på bild, men ganska lik systern på bild 4. Mycket hanterade. Rumsrena. Avmaskade och behandlade med Frontline. Ring hellre än att maila! Therése 0736691605 Daniel 0730218035
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Karlstad

Söta små kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Nu har vi 2 stycken kattungar som vill komma till ett seriöst hem! De är barnvana, dock ej hundvana! Jag ser helst att du lever under ordnade förhållanden, att katten inte kommer bli någon leksak till barn och att du har koll på vad som krävs för att ha katt! Känns detta rätt för dig så är du välkommen att höra av dig! Jag vill att du kommer och tittar på katten först innan. Det ska kännas rätt för båda. Kattungarna på bilden är 2 hanar och de är mycket goa båda två och väldigt busiga! Kattungarna är födda 2011-05-28 och är leveransklara 19 augusti.
0 kr
Blocket.se