Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar värmland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Min underbara birmahane lånas ut för avel till testade honor. FIV,FelV,Clamydia,Herpes och Calisi. Neg resultat,såklart) De ska vara kloklippta ,friska och mogna för att bli en bra kattmamma. Han är chokladtabbymaskad och har bra färgmarkeringar. Han har testats neg. för de nämda sjukdommar ovan. (Han ses liggande på bilden) (Han är ej till salu) Kontakt med mail går bra först,men om parning ska bli av krävs telefonsamtal. Pris: 500:- / levande född kattunge+parningsavgift 1000:- Passar det bättre att lämna honan hos honom går det också bra
Andelaine`s birmauppfödning har tre birmatjejer till salu. Två brunmaskade och en blåmaskad. Mamma är Purpuhjärtat`s Quintina och pappa IC Wickmans Dulceman. Kattungarna är leveransklara v22 då de är 12 veckor. De är vid leverans dubbelvaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade och har med sig sin stamtavla. En av de bruna tjejerna kan användas till utställning och avel då hon har godkända markeringar. De två andra har för höga markeringar för utställning, men passar bra tii avel och sällskap. Vid intresse ta kontakt med matte Karin.
Hej! Har 5 små MaineCoon/Skogis kattungar som snart är redo att "klippa navelsträngen". 3 hanar & 2 honor. De är supersöta och busiga, och kommer garanterat bli kära familjemedlemmar i de hem de hamnar :) Leveransklara första veckan i juni, då de är 12 veckor gamla. Bild 1: två Hanar Bild 2: Hona Bild 3: Hona Bild 4: Hane Kattungarna är givetvis avmaskade osv. Tar en tingningsavgift på 500kr, och ingen kattunge är tingad förrän jag fått pengarna. Ring för mer information! Kollar sällan mailen, så RING!
5 kattungar säljes. 1000kr/st. Leveransklara 24 juli, då de blir 12 veckor gamla. Blandning mellan Maine coon/Norsk skogkatt/Bondkatt. 2 honor, långhåriga. Syns på första och andra bilden. 1 hona, mellanlängd på pälsen. Syns på tredje bilden. 1 hona med lite kortare päls och vit teckning i ansiktet. Syns på fjärde bilden. 1 hane med lite kortare päls och vit teckning i ansiktet. Inte med på bild, men ganska lik systern på bild 4. Mycket hanterade. Rumsrena. Avmaskade och behandlade med Frontline. Ring hellre än att maila! Therése 0736691605 Daniel 0730218035
Nu har vi 2 stycken kattungar som vill komma till ett seriöst hem! De är barnvana, dock ej hundvana! Jag ser helst att du lever under ordnade förhållanden, att katten inte kommer bli någon leksak till barn och att du har koll på vad som krävs för att ha katt! Känns detta rätt för dig så är du välkommen att höra av dig! Jag vill att du kommer och tittar på katten först innan. Det ska kännas rätt för båda. Kattungarna på bilden är 2 hanar och de är mycket goa båda två och väldigt busiga! Kattungarna är födda 2011-05-28 och är leveransklara 19 augusti.