Quantcast
Till salu inom: ”

fyrpunktsbälte säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Färg: Svart / Pink Åkpåse, parasoll & Emmaljungas orginal regnskydd ingår. Tre olika ligglägen, tittlucka och förvaringsficka med dragkedja. Ställbart handtag. Fyrpunktsbälte, går att ställa i olika höjder allt eftersom barnet växer. Däck i helgjuten gummi. Med denna vagn tar du stranden, skogen eller annan otillgänglig terräng samt snö med lätthet. Scooter är en perfekt vagn för dig som vill ha en lättkörd vagn som fungerar överallt och är enkel och kompakt att fälla ihop.
Nu ska ja sälja pilsner rääsern för biran är slut. Den är inte fager men med lite rostlagnig och lack så har du en epa som heterduga. Den är körduglig med dubbla lådor och fina däck och rally stolar med fyrpunktsbälte. Behövs lite omvård om du inte bara vill kunna ta dig någonstans utan att frysa häcken av dig. Det är bud som gäller ring helst men kollar meilen emellan åt bilder kan skickas om så önskas
Rio är babystittern med fyrpunktsbälte! Den har tre olika lägen och går även att fälla ihop. Levereras med en mjuk transportväska. Aluminiumben på trästativ. Fler barn- och babyartiklar hittar du på Lekmer.se: http://lekmer.se/barn-och-baby/ Med reservation för slutförsäljning och prisjusteringar. Kontakta oss Kontakta vår kundtjänst via http://lekmer.se/kundtjanst/ om du har frågor eller funderingar om våra produkter Vi svarar på e-post inom 24 timmar!
Grå tvillingsulky Mac Laren, Twin Rally. Går att fälla ihop enkelt och bära med bärhandtag. Ryggstyckena är fällbara individuellt till liggläge. Solskydd som kan fungera som suflett över huvudet eller fällas ned helt över barnet. Fyrpunktsbälte. Enkel att manövrera och går genom alla standarddörrar och i hissar. Perfekt på resan eller i stadsmiljö.Passar från 3-4 månader till barn upp till 15 kg = 30 kg totalt. En varmfordrad åkpåse som kan spännas fast, Mac Laren, ingår. Använd, men i fint skick. Finns i Bromma, Södra Ängby.
Tjena har lite grejer till salu.. Säljer nu mina nyblästrade 18"x8,5 Team Dynamics lättviktsfälgar. Du kan få fälgarna nästan i vilken färg du vill. Nyskick. Det är inga problem att få på 265or på dessa fälgar. Släpper fälgarna för 8500 eller bud. Säljer också två st röda fyrpunktsbälten med märket Sabelt. Bältena är i nyskick. Släpper bälterna för 1000 kr eller bud. BVSA