Quantcast
Till salu inom: ”

graco gåstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Akta Graco

Borås
Gåstol

Järfälla
Gåstol

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Acta Graco gåstol. Rolig aktivitetsbräda som är avtagbar. Ljud, spegel och saker att dra i, alla melodier fungerar tyvärr inte men det gör ingenting. En plastgrej som håller fast aktivitetsbrädan har gått av men det gör inget då brädan ändå sitter fast med sugkoppar. Stolen går att ha i två lägen. Smarta fötter under stolen gör att det inte gå att åka över en kant tex trappa utan då stannar stolen. Den har verkligen varit toppen och fantastiskt uppskattad.
Akta Graco gåstol säljes. Först till kvarn. Info från hemsidan: Nu kan ditt lilla nyfikna barn utforska världen utan att du behöver vara rädd. Gåstolen är försedd med trappskydd som automatiskt sätter stopp. Men ditt barn är säkert mer intresserad av den avtagbara lekbrickan med leksaker och ljudeffekter. Överdraget tvättar du i maskin och lekbrickan är lätt att ta av och torka. Hela gåstolen fälls ihop på ett ögonblick. Mått LxBxH 77x62x51 cm / 77x62x24 cm (hopfälld).
Akta Graco babyskydd. Stolen har en bas som man monterar enkelt med bilens bälte och ett stödben. När basen sitter på plats så är det mycket enkelt att klicka i och ur babyskyddet. Det går aven att montera babyskyddet utan basenheten om man har två bilar man växlar mellan. I använd skick, självklart inte krockskadad. För nyfödda upp till 12 mån (0-13 kg). Pris: 200 Gåstol grå med ljud, spegel och andra leksaker Pris: 150:- vid frågor är det bara att ringa ..
Denna gå stol är knappt Använd då våran son inte var så intresserad. Köptes just innan jul på baby proffsen för 750 kr . Den har massa roliga leksaker och ljud. Själva lek brickan går att ta bort. Stopp skydd så att den inte kan åka ner i trapp eller över trösklar. Enda att nämna är att våran busiga lilla kille har klöst bort lite på klistermärkena längst fram men de går att limma om man stör sej på det.
Akta Graco gåstol m aktiveringsbord, limegrön, inköpt november 2011 Kan fällas ihop, lätt att ta med när man ska iväg. (nypris 749kr) säljes för 500:- Spjälskydd Mumin (nypris 499kr) 200:- Aktiveringsmobile Sweet Island Dreams m fjärrkontroll till spjällsäng 20 min med 4 olika lugnande melodier djur som snurrar runt och lugnar barnet nattlampa nypris (499kr) 100:- Ring vardagar efter 18 eller helger efter 8 Tfn 070-7283316