Quantcast
Till salu inom: ”

g-son konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Målad tavla

Linköping
Konst

Stockholm
Säljes

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Bild 1: Olja av Nils Forsberg dy 1870-1961. Storlek 98x110. Såld på Bukowskis tidigare för 2000 kr. Pris idag 1500 kr Bild 2: Olja finske konstnären Pirko Pekkanen målad 1997. Storlek 74x93. Pris idag 1000 kr Bild 3: Litografi av Lena Linderholm. Storlek 76x56. Pris idag 1500 kr (vi har även en till med annat motiv av samma konstnär som är oramad) Pris idag 1000 kr (ingen bild på den) Det finns även två tryck av Lena Linderholm. Storlek 75x55. Pris för båda 900 kr (inga bilder på dessa men liknande färger o motiv som litografin (snygga ihop). Bild 4: Litografi av Ulrica Hydman-Valien. Nummer 297 av 380. Storlek 53x65. Pris idag 1000 kr. Vid köp av alla tavlorna på en gång lämnas viss rabatt. Annars är det satta priset gällande.
Har 3 rum att hyra ut i atraktiva fjärde långgatans hörna m värmlandsgatan. Stora skyltfönster, nyrenoverad lokal. Rum 1 -14 kvm (3 800) Rum 2 - 20 kvm (4 800) Rum 3 - 20 kvm (4 800) Om du är KONSTNÄR får du ett unikt tillfälle att anväda dig av de stora fina fönster för exponering som finns i lokalen ..Du får också möjlighet att ställa ut din konst över hela lokalen (gemensamma ytor /3 st pentryn stora ytor om du vill. Egen försäkring ett måste då jag inte är i lokalen på heltid och ej är konstnär själv..).. Är du egen företagare är det ett vanligt kontorsgemenskap vi erbjuder. kan tillträdas omgående. Vem du än är hälsar vi dig välkommen! FÖRST TILL KVARN GÄLLER.
104 sid. Tryckår 2007. Inbunden. I mycket gott skick, men med sparsamma understrykningar och kommentarer i blyerts. SOS - Skolan och Samtidskonsten är ett regionalt projekt som vill stärka och inspirera lärare att använda samtidskonsten i lärandet. Projektet har drivits av Konstkonsulenterna i Västra Götaland under åren 2003-2005. Under hösten 2005 genomfördes det avslutande delprojektet Give Me 5 - ett modellskapande konstprojekt med konstärer i skolan inom ramen för SOS - Skolan och Samtidskonsten. Projektet bestod av fem olika konstprojekt med fem olika konstnärer på fem olika skolor i fem olika kommuner i Västra Götaland. Projektets syfte var att integrera samtidskonstens frågeställningar och förhållningssätt i skolans undervisning samt att ge en insikt i hur konstnärliga metoder kan bidra till ett nytt arbetssätt i skolans vardag.
Konsten att leva är en bok om konstnärer som med okuvlig vilja format sina liv, trots de svåra handikapp de drabbats av. I de märkliga livsöden som skildras stiger elva starka personligheter fram - egensinniga, färgstarka, viljestarka. Texten är rikt illustrerad med färgbilder av konstnärernas nålningar.Boken är utgiven av Mun- och Fotmålande Konstnärers Förlag som ägs av konstnärer vilka på grund av olika handikapp saknar möjlighet att använda sina händer. De har därför tvingats arbeta upp förmågan att hantera penna eller pensel genom att hålla den med munnen eller mellan ena fotens tår. Drivkraften hos dem alla är viljan att utveckla sin egen begåvning och att ekonomiskt klara sig på egen hand, utan bidrag.Inom föreningen bedrivs också en extern verksamhet där man uppmuntrar och hjälper personer med likartade handikapp att utveckla sin konstnärliga förmåga för att därigenom få en meningsfukk tillvaro. Mun- och fotmålande konstnärers förlag.Utan år.Inbunden. 141 sidor.LaminatbandRikt illustrerad i färg och s/v.Format 30x21cm.Vikt 900 gram.Språk:Svenska.Absolut nybok.Paket via Schenker 55 kronor.(Sverige). (proz)
Trevi. 1981. 239 s. Inbunden. Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Marianne North (1830-1890) var engelsk konstnär, botanist och jorden-runtresenär-en kvinna av samma slag som de legendariska Mary Kingsley och lady Hester Stanhope. Under 15 års tid reste hon runt i alla världsdelar för att avbilda den exotiska och tropiska floran som var hennes stora intresse. Hon har själv berättat om sina resor i memoarerna "Recollectiones of a Happy Life" som här återfinns i något förkortad form. Hon lät också uppföra ett museum i Kew Gardens. År 1884 gav sig North iväg på sin sista resa, trots tilltagande klenhet, försämrad hörsel och besvär med nerverna. Hon var fast besluren att med sin samling införliva målningar av brödgranen och den blå pojan, som växer i Chiles bersträkter. Sina sista år tillbringade North med att arrangera sina tavlor i pedagogisk ordning-hon ville ge människor en så god kunskap som möjligt-samt med att inrätta en trädgårdi Cotswold Hills, "den finaste trädgården i England." En vacker bok om ett fascinerande livsöde!.