Quantcast
Till salu inom: ”

gamla barnstolar trä säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Två Stokke barnstolar tripp trapp i natur färg säljes som bilden visar. Stolarna är i begagnad skick, stabila, säkra och "växer" med barnet. Den till vänster är en av de sista modellen och kan man montera den nya och äldre baby set ,( ny eller äldre bygel, ryggstöd), m,m Den andra kan man montera den gamla bygel(trä) Pris 595.- till vänster och 450:- till höger om bilden. Först till kvarn gäller!
Nu säljer sonens paket med bord och 3 stolar till barnrummet. Det ett fint vitt bord + 3 st stolar i ljusgrön kulör. Stolarna är gamla klassiska barnstolar man hade på förskolor på 80-talet. Dom är av massiv trä och otroligt gedigna och stabila. Det är svårt att få tag på dessa stolar, kostar oftast flera hundra kronor styck på loppis ! Allt i mkt bra skick Säljes endast som ett paket och till fast pris ! PRIS: 500 kr (prutat och klart) Finns att hämta i Tullinge (villa/trädgårdsstaden)
Två stycken vita barnstolar i trä från Ikea. Ca 2 år gamla, mycket fina! Djur & rökfritt hem. Helst kontakt på telefon.
Stadig och fin klassisk pinnstol i björk, 150 kr två vitmålade gamla caféstolar, slitna men vackra, 150 kr/st två barnstolar i trä med dynor, IKEA, 50 kr/st (tvillingpris: 80 kr)