Quantcast
Till salu inom: ”

gamla arbetsbänk trä säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

# Köpmandisk säljes. # Rejäl möbel i trä som tidigare varit kassadisk på gamla fd affären Järnmats i Borlänge. # Färg: svart med silverfärgade gamla original handtag. # Mått: Längd 175,5 cm Djup 65 cm Höjd 85 cm. # Mycket bra förvaring. # Helt bakstycke på köpmandisken gör att den kan stå fritt i rummet. Kan användas som tex köksö eller arbetsbänk. # En vacker möbel som tyvärr inte får plats i vårt hus. # Pris: 7000 kr. # Transport kan ordnas inom Falun, Borlänge, Leksand med omnejd. Ring eller maila!!!
Gammal arbetsbänk från nedlagd industri i fint slitet skick. Ca 20-30-tal. Rejält och stabilt bord i massivt trä. Perfekt att använda som arbetsbord eller som köksö. Ca 2 meter långt. Pris 500:- Fin snickarbänk 1800-tal. Massivt trä. Fullt fungerande. Pris 450:- Mycket fint 1800-tals skrivbord och snurrstol i ek. Dynans klädsel byts väldigt enkelt ut om man så önskar. Pris 800:- Underrede till slagbord/klaffbord 1800-tal. Blir fint att sätta en marmorskiva eller brädor på. Pris 100:-
Gamla fina spegeldörrar ? 2 st med mått 66,5x193,5cm med karm. 600kr/st ? 1 st med mått 66,5x193,5 utan karm och handtag 400kr ? 2st med mått 88x208cm utan karm 500kr/st ? 2st med mått 88x193cm med mässinghandtag utan karm 500kr/st ? 5 st nya fönsterbågar med två rutor och måtten 56x104cm 350kr/st eller 1500kr för allihop ? Äldre gardinstänger i trä med tillbehör i olika mått och utföranden. Från 100kr/st ? Hatthylla i furu va 85cm 100kr ? Arbetsbänk, verkstadsbänk med låda 100x80cm 150kr För mer info ring eller maila.
Hej! Efter vårstädningen så bestämde jag mig för att sälja morfars gamla hyvelbänk då jag inte kan ge den en bra plats i garaget. Den förtjänar någon som använder den. Det är en gammal gedigen robust hyvelbänk. Stabil. Fullt funktionsduglig i bra skick. Längd ca 2,3m. På bilden står den i vårt förråd, bänk och stativ är delat. Finns mellan Falun och Borlänge. Pris: 500kr Maila, smsa eller ring! Mvh Andreas
Acceptpris. Ring för visning. Härlig nyrenoverad lägenhet i hjärtat av Östermalm. Optimalt planerade lägenhet med sekelskiftescharm och fint skick. Entréplan över gård med uteplats Välkommen till denna smakfullt renoverade tvåa om 55 väldisponerade kvadratmeter med karaktär och känsla. Belägen på attraktiva Kommendörsgatan ett stenkast från Stureplans puls och nära lugnet på Djurgården är detta det bästa av två världar. Här blandas originaldetaljer och charm från fastighetens byggnadsår 1887 med dagens moderna krav på ett bekvämt boende i en oemotståndlig kombination. Den optimala planlösningen, de stora fönstren och den härliga uteplatsen ger livskvalitet. Här har ni ett drömboende som är något utöver det vanliga i en välskött förening med god ekonomi och låg avgift. En vacker port hälsar er välkommen till denna vackra 1800-tals fastighet. Tvärs över den lugna gården hittar din denna totalrenoverade lägenhet. En välkomnande hall möter er och för er vidare in i lägenheten. Direkt till vänster hittar ni det vita köket i smakfull design. Här går det utmärkt för minst fyra personer att avnjuta middagar. Bakom de vita luckorna ryms bra förvaring och den vita arbetsbänken bidrar till arbetsyta. Mellan skåp och bänk sitter ett vitt kakel. Innanför köket hittar ni det välplanerade badrummet med en snygg, vit tvättkommod där det mesta får plats. Från köket kan ni fortsätta in i vardagsrummet. Här finns stora sociala ytor och två stora fönster ger rummet rikligt med ljus. Den gamla charmen finns bevarad i höga sockellister, djupa fönsternischer och vackra breda trä tiljor med vitt pigment. I hörnet av rummet hittar ni en av de två Walk-In Closet. I fil med vardagsrummet ligger sovrummet med plats för en dubbelsäng och mer där till. Ett fint fönster ger rummet ljus och det är härifrån en dörr till uteplatsen kan byggas. Uteplatsen är stor och rymlig. Här kan ni ha fina blomsterarrangemang och en sittgrupp om sommaren för härliga drinkar i goda vänners lag.