Quantcast
Till salu inom: ”

gamla bokhyllor säljes

Tidigare annonser till salu

Katolsk Historisk Förening: Skriftserie No 5 och Fredestad Förlag/Catholica AB. 2007. Illustrerat förlagsband. 173 s. »I slutet av 1980-talet hittade Anna Dunér en brevsamling i sin farmors bokhylla. Breven var hundra år gamla och hade skickats från hennes farmors mor... hem till Sverige och berättade om fest och vardag, undervisning och religion, hyss och hemlängtan. Med värme och humor förmedlar breven en stark närhet till trosliv och kultur under 1880-talet. I boken finns också bilder från klostret i Zangberg« Nära nyskick.
Skara Gille. 1974. 84 s. Häftad. 25x18cm. 260 gram. Mycket gott skick. Ur innehållet: Himlen och ej jorden är själarnas mål. Genom minnenas Skara till Billingehus. Journalistik och politik på 1910-talet. Intryck från museikongressen om museerna och vår tid. I Skara domkyrka när det ringer till helgmål. Några Skara-minnen. Plock bland klipp. Stadens Polis. Den gode Biskop Bengt. En dikt till Visby. Sven Dahlgren, legendarisk lektor i latin och grekiska. Våren 1945. När tennisen kom till Skara. Förr gick Skaraborna ned och tittade på tö'ga. Till Skara Flickskolas kamratmöte den 29 maj 1935. Skrapnos. Jubileum. Gamla släkter i Skara. Viktjustering. Dröm i Julnatten. Lucia. Från bokhyllan .
Nu var det dags att sälja min bärbara dator. Datorn har använts som skoldator och i och med att jag nu studerar på en högre nivå där jag arbetar med tyngre program så har jag införskaffat en annan dator, resultatet till detta blir att min gamla dator bara står i en bokhylla och gör mig mindre nytta. Datornamn: HP Compaq 6510b Operativsystem: Vista Processor: Intel Core duo 2.10 GHz Ram Minne: 2 GB Skärmstorlek: 14" Total HDD: 120 GB OPS: tyvärr så har jag inget kvitto på datorn, utan medföljande är endast datorn och laddare.
Albert Bonniers Förlag. 1977. 232 s. Inbunden. Omslag av Hasse Erikson. 20,5x13cm. 370 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Aningen snedläst. En änkefru hittas död vid stranden och i gräset ligger en jeanstrasa och en 1700-talsmedaljong med dolda hemligheter. Vad gör offrets son nattetid under Norrbro? Kan man komma in en bakväg i Slottet och göra århundradets kupp? Varför fastnar den vackra boutiqueföreståndarinnan för Reimersholmes ledande tråkmåns och spökar det i brännvinskungens gamla sommarnöje på Långholmen? Harry Friberg har en mängd frågor att söka svar på i Ulla Trenters EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG ! För fler romaner av författaren: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen!.
Billybokhyllor (IKEA) i björkfaner säljes! 5 bokhyllor i olika storlek säljes. Samtliga är 202 cm höga och 28 cm djupa. 2 är 80 cm breda, 2 är 60 cm breda och en är 40 cm bred. Samtliga är ca 3 år gamla, men välskötta, inköpta på IKEA. Samtliga säljes till priset av 500 kr, vill du bara köpa en av hyllorna kan vi diskutera priset. Kontaktas endast per telefon.