Quantcast
Till salu inom

"gamla böcker läder-rygg inredning säljes"

Sundsvall
Igår

Vinylskivor Köpes!

200 kr
Citiboard
Idag

Volvo 945 GL

2 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Köksbord + 4 stolar

1 500 kr
Blocket.se
Butik Linköping
Idag

BMW 325 i D2 Luftfjädring /...

189 900 kr
Blocket.se
Idag

2 vita fåtöljer

2 000 kr
Blocket.se
Luleå
Idag

BMW e61 520d lci

85 000 kr
Blocket.se
Eda
Idag

WC inredning

7 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Böcker och Litteratur  ·  Stockholm

Gamla svenska och finska böcker

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har en hel hög med gamla/halv gamla svenska och finska böcker som jag nu vill bli av med. just nu tar dom bara enormt med plast och har ingen användning av dom längre.. finns säkert över 40-50 st.. berätta gärna vad du söker så kan jag se om jag har just "den" boken. :) det är så många författare att det ryms inte riktigt med här. Alla böcker är i bra skick! pris förslag: 25 kr st.
25 kr
Blocket.se
Böcker och Litteratur  ·  Östergötlands län

Gamla antika böcker

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gamla skolböcker, husmorsböcker, trädgårdsböcker mm. Böcker: "Östergötland" under redaktion av Fil lic Torsten Lagerstedt 1955. "Husmoderna rådgivare" av Kerstin Wenström 1924. "Hem och hembygd Sörgården" första skolåret av Anna Maria Roos ansluter till sklupplagan från 1913, denna kom som juniorförlag AB 1981. "Hemträdgården" av Edith Bussler från 1922. 2 st läseböcker för Sveriges barndomsskolor "Hem och hembygd lilla Sörgården" från 1926. Alla dessa finns i centrala Norrköping. Allt är i original och är från dödsbo. Lägg endast seriösa bud.
0 kr
Blocket.se

Gamla Böcker - Greven av Monte-Christo (5st)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, Jag säljer nu mina gamla böcker, alla i bra skick. Jag har aldrigt använt de och därför säljer de på grund av det till ett bra pris. Jag har två olika sorters: De blåa böckerna: Greven av Monte-Christo skriven av Alexander Dumas Översatt av det orginala franska verisionen. Bokförelaget Norden Malmö. Har en bild med färg. Tryckt 1942 Jag har del: 1, 2, 3, 5 och den siste delen, del 6, men inte del 4. Pris för samtliga tillsammans: 500 kr De bruna böckerna: Djurens Värld - Fakta böcker Många har jobbat för att få fram dessa böcker, bland annat professor Hans Wallengren och professor Bertil Hanström. Många bilder i färg Förlagshuset Norden AB Malmö Tryckt: 1948 Jag har 14 böcker inom olika områden däggdjur, fiskar, fåglar, insekter... Säljs endast tillsammans. Pris: 800 kr Mejla eller ring gärna efter kl 17:00! Tipsa andra!
500 kr
Blocket.se

Billiga böcker om det gamla Egypten

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer min samling av böcker, pockets och tidningar i kategorin "gamla Egypten". Har både fakta och skönlitteratur på både svenska och engelska. 20 kr för de stora 10 kr för de små Ex Anne Rice, Mumien Wilbur Smith, Flodguden Pauline Gedge, Solens dotter Richard H Wilkinson, Egyptology today hör av er för mer titlar och författare
20 kr
Blocket.se

Gamla böcker med läder-rygg för inredning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
1,5 löpmeter gamla böcker med läder-rygg för inredning och annan dekoration. Har själv använt dom i gammalt bibliotek som bokuppfyllare. Vackra, bruna skinnryggar. Dekorativa. Svensk uppslagsbok och Uppfinningar.
300 kr
Blocket.se