Quantcast
Till salu inom: ”

låg bokhylla säljes

Tidigare annonser till salu

Hyllan är i bruksskick. h75cm d30cm b180cm 380kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Hyr ett ljust och snyggt rum med högt i tak och dela kontor med ett stabilt gäng trevliga företagare inom ett flertal branscher. Vi sitter centralt men ändå lugnt på Industrigatan vid Fridhemsplan bakom Västermalmsgallerian, nära till t-bana, bussar, pendeltåg och Essingeleden. Rummet som är möblerat för en person med skrivbord, stol och bokhylla är på 9 kvm och blir ledigt den 1 september. Hyran är 4 600 kr exklusive moms och då ingår gemensam basservice, postutlämning, kaffe, fullutrustat konferensrum, bredband, skrivare, fax och kopiator. Ring eller maila och kom och besök oss!
En låg bokhylla i två sektioner. Varan står för stunden i vårt lager i Stjärnhov/Södermanland men vi kan kostnadsfritt köra den till vår butik i Hammarby sjöstad. Se även våra andra möbler på www.refurn.se Skick: En underdel saknar hyllbärare för ett hyllplan och det finns ett par mindre repor men annars bra. Mått: Bredd 240 cm, djup 46 cm, höjd 137,5 cm. Uppge artikelnummer 12036.
Hyllan är i bra skick. Nyckel finns. Mått. h73cm d33cm b90cm 680kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Nu säljer vi vår bokhylla. Två vitrindelar, båda med fungerande belysning. Bra förvaring, skåpen har två hyllplan. Det finns även en TV-bänk till, den ska då monteras mellan vitrindelarna. På bilden är hyllan 'felmonterad', vill man montera in TV-delen ska de långa hyllorna sitta högst upp mellan vitrindelarna, och de korta hyllorna mellan vintrindelen och det låga skåpet. Priset är p.g.a. att den står i vägen. Vi vill bli av med den så fort som möjligt!