Quantcast
Till salu inom: ”

gamla bord säljes

Bord

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Kökär ligger 10 km från Herning i en fantastisk natur, som är mycket varierande med bl a skog och hedar. Semesterhuset ligger i närheten av Söby Sö med bra badförhållande och det gamla brunkolsområdet Kulsöen, som idag är ett fint naturområde och ett fågelreservat. Här finns bord och bänkar, grillplats, naturstig och möjlighet för fiske. Herning är känt som en mäss- och textilstad och har man tur, kan man köpa märkeskläder till förmånliga priser på fabriksförsäljning. Det är nära till Jyllands Park Zoo och Hoppeloppeland, som är ett jättestort lekland med mängder av aktiviteter för hela familjen. Det tar inte mer än en timma att köra till både Legoland och Givskud Zoo.
Gulddekorerat klotband med skyddsomslag. Bokförlaget Atlantis 1987. Vikt 980 gram. 374 sidor. Från omslagets baksida: Författaren berättar om hovbanketter oc fattigmat, om kokbokens historia, om aztekisk matkultur, om gamla och nya franska köket, om bordsskick, om mat och fördomar och tabun. Det är en bok för den som tycker om både att läsa och äta. Och den som tycker om att laga mat kan pröva recepten på sjötunga på romerskt vis från 100-talet e Kr eller köttbullar från Kina ca 500 f Kr! Illustrerad med avbildningar i svartvitt. Mycket gott skick. (f)
Ehlins. 1954. 142 s. Inbunden. Rygglinneband. 19,5x13cm. 250 gram. Mycket gott skick. Med bilder ur MGM:s film. //// Äventyr och spänning i rikaste mått bjuder denna serie sagor om kung Artur, medeltidens mest älskade sagokung, och den lysande krets av riddare, som han samlade kring sitt ryktbara Runda bord. Vi får följa Artur från den dag, då han blev Englands kung, till dess han efter ett långt liv av äventyr och bragder, framgång och motgång, glädje och sorg slutar sina dagar. //// Trots att Artursagorna är gamla är detta, underligt nog, den första översättningen som presenterats på svenska. //// I slutet av boken besvaras frågan: Vem var Sir Thomas Malaroy?