Quantcast
Till salu inom: ”

gamla bord säljes

Tidigare annonser till salu

Kökär ligger 10 km från Herning i en fantastisk natur, som är mycket varierande med bl a skog och hedar. Semesterhuset ligger i närheten av Söby Sö med bra badförhållande och det gamla brunkolsområdet Kulsöen, som idag är ett fint naturområde och ett fågelreservat. Här finns bord och bänkar, grillplats, naturstig och möjlighet för fiske. Herning är känt som en mäss- och textilstad och har man tur, kan man köpa märkeskläder till förmånliga priser på fabriksförsäljning. Det är nära till Jyllands Park Zoo och Hoppeloppeland, som är ett jättestort lekland med mängder av aktiviteter för hela familjen. Det tar inte mer än en timma att köra till både Legoland och Givskud Zoo.
Gulddekorerat klotband med skyddsomslag. Bokförlaget Atlantis 1987. Vikt 980 gram. 374 sidor. Från omslagets baksida: Författaren berättar om hovbanketter oc fattigmat, om kokbokens historia, om aztekisk matkultur, om gamla och nya franska köket, om bordsskick, om mat och fördomar och tabun. Det är en bok för den som tycker om både att läsa och äta. Och den som tycker om att laga mat kan pröva recepten på sjötunga på romerskt vis från 100-talet e Kr eller köttbullar från Kina ca 500 f Kr! Illustrerad med avbildningar i svartvitt. Mycket gott skick. (f)
Stenstorpsskolan i Halmstad fick nyligen nya stolar, därför kan vi nu sälja de gamla stolarna. Dom är i gott skick, inga skador. Vi i nian på Stenstorp behöver pengar till vår klasskassa till Auschwitz. Samtidigt som du får fina stolar till bra pris stöttar du vår resa till Auschwitz! Alla 110 stolar är nu till salu. Vi har tillstånd av rektorn att sälja dem. Just nu står de i ett rum på skolan och väntar på att bli köpta! Hör av dig med ett pris förslag! 070-326 42 16
Matbord säjes på grund av flytt. Det är inte nytt, men det är billigt. Det ser lite fläckigt och kladdigt ut på bilderna med det går ju att torka av, noterade det inte då jag tog korten, utan såg det då jag skulle lägga upp annonsen och hade inte möjligthet att ta några nya bilder då bordet står i vår gamla lägenhet, och jag lade in annonsen på jobbet, på arbetstid... Jaja, sms:a eller maila helst då jag har svårt att svara på mobilen dagtid/arbetstid.
Tjenix.. säljer 6 st stolar i befintligt skick.. dom e helt schyssta....ehh,, dock så behöver 5 stolar kläs om på dynorna om man nu vill ha dom fina. (de gamla dynorna e helt oki) Men om ni vill ha dom med fin dyna så¨ingår tyg som ni kan slänga över :).. (se bild) 120 kr per stol..ELLER 60 kr FÖR ALLA SEX. OM DU TAR ALLA SEX ;)