Quantcast
Till salu inom

"gamla bord säljes"

Butik Kungälv
5 dagar

Nissan NV400 L2H2 dCi Worki...

349 875 kr
Bilweb.se
Butik Kungälv
5 dagar

Nissan NV400 L3H2 dCi Worki...

359 900 kr
Bilweb.se
Huddinge
4 månader

Bord och 2 stolar

9 800 kr
Citiboard
Butik Stockholm
11 år

Hyr festvåning - Dags för f...

Hyrahyra.se
Butik Norrbottens län
11 år

Rebus

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
12 år

Hyr Festlokal - Gamla Stan...

Hyrahyra.se
Butik

Bord Fifty, 50x50 cm

1 279 kr
NYTT Åhléns
Butik

Bord Fifty, 50x35 cm

1 099 kr
NYTT Åhléns
Butik

Bord Juco

2 275 kr
NYTT Åhléns
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Gastronomi - Till bords med historien

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 år
Gulddekorerat klotband med skyddsomslag. Bokförlaget Atlantis 1987. Vikt 980 gram. 374 sidor. Från omslagets baksida: Författaren berättar om hovbanketter oc fattigmat, om kokbokens historia, om aztekisk matkultur, om gamla och nya franska köket, om bordsskick, om mat och fördomar och tabun. Det är en bok för den som tycker om både att läsa och äta. Och den som tycker om att laga mat kan pröva recepten på sjötunga på romerskt vis från 100-talet e Kr eller köttbullar från Kina ca 500 f Kr! Illustrerad med avbildningar i svartvitt. Mycket gott skick. (f)
120 kr
Bokbörsen.se
Stolar och Bord  ·  Hallands län

110 stolar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stenstorpsskolan i Halmstad fick nyligen nya stolar, därför kan vi nu sälja de gamla stolarna. Dom är i gott skick, inga skador. Vi i nian på Stenstorp behöver pengar till vår klasskassa till Auschwitz. Samtidigt som du får fina stolar till bra pris stöttar du vår resa till Auschwitz! Alla 110 stolar är nu till salu. Vi har tillstånd av rektorn att sälja dem. Just nu står de i ett rum på skolan och väntar på att bli köpta! Hör av dig med ett pris förslag! 070-326 42 16
0 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Stockholm

Matbord för 6 personer eller fler

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Matbord säjes på grund av flytt. Det är inte nytt, men det är billigt. Det ser lite fläckigt och kladdigt ut på bilderna med det går ju att torka av, noterade det inte då jag tog korten, utan såg det då jag skulle lägga upp annonsen och hade inte möjligthet att ta några nya bilder då bordet står i vår gamla lägenhet, och jag lade in annonsen på jobbet, på arbetstid... Jaja, sms:a eller maila helst då jag har svårt att svara på mobilen dagtid/arbetstid.
500 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Landskrona

6 St köks stolar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Tjenix.. säljer 6 st stolar i befintligt skick.. dom e helt schyssta....ehh,, dock så behöver 5 stolar kläs om på dynorna om man nu vill ha dom fina. (de gamla dynorna e helt oki) Men om ni vill ha dom med fin dyna så¨ingår tyg som ni kan slänga över :).. (se bild) 120 kr per stol..ELLER 60 kr FÖR ALLA SEX. OM DU TAR ALLA SEX ;)
60 kr
Blocket.se

Kung Artur och riddarna kring Runda bordet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
Ehlins. 1954. 142 s. Inbunden. Rygglinneband. 19,5x13cm. 250 gram. Mycket gott skick. Med bilder ur MGM:s film. //// Äventyr och spänning i rikaste mått bjuder denna serie sagor om kung Artur, medeltidens mest älskade sagokung, och den lysande krets av riddare, som han samlade kring sitt ryktbara Runda bord. Vi får följa Artur från den dag, då han blev Englands kung, till dess han efter ett långt liv av äventyr och bragder, framgång och motgång, glädje och sorg slutar sina dagar. //// Trots att Artursagorna är gamla är detta, underligt nog, den första översättningen som presenterats på svenska. //// I slutet av boken besvaras frågan: Vem var Sir Thomas Malaroy?
140 kr
Bokbörsen.se