Allt till salu inom "gamla dockvagnar"

Sortering:
Antik dockvagn
Borlänge
6 månader

Antik dockvagn Visa liknande

350 kr
Blocket.se
Dockvagn SKRÅLLAN
Butik

Dockvagn SKRÅLLAN

1 009 kr
NYTT Buyersclub
Rosa Dockvagn
Butik

Rosa Dockvagn

219 kr
NYTT Partyhallen
Skrållan Dockvagn
Butik

Skrållan Dockvagn

599 kr
NYTT Shopping4net

Tidigare annonser till salu

Antikt  ·  Gävleborgs län

Gamla saker möbler *OBS bort före långfredag

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hej jag säljer gamla antika saker möbler En omgjord stålsäng som fungerar som fotölj nu. Fina små hjul är det på den. 2500kr med dynor, kuddar medföljer ej En stor gammal tavla signatur Karlstedt 300kr En gammal dockvagn som går att ha en fin blomma i tex 1200kr Köpes innan långfredag annars tas de till vår stuga. Finnes på Brynäs i Gävle nås på mail eller sms
300 kr
Blocket.se
Hobby  ·  Jönköping

Gamla leksaker. Plåtbilar, dockvagn mm

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer nu med tungt hjärta våra gamla leksaker på grund av platsbrist. Bild 1. En mängd leksaksbilar, dockor och figurer. Allt ifrån plåtbilar från 40-50 tal, batteridrivna plastbilar och mc från 60 talet, cowboys från Britains och Reisler Danmark, PV i plast från Viking, Lesley, mm. Se bild! 450:- eller bud Bild 2: Gunghäst med trevlig patina. Snygg inredningsdetalj för den som gillar "chabby chic" 300:- Bild 3: Dockvagn med docka. Troligtvis från 30-40 talet. 1200:- eller bud Maila för mer frågor! De små leksakerna kan skickas med Schenker för ca 80 kr. Övrigt hämtas i Jönköping.
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gnesta

Snälla trevliga katter

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
På grund av allergi söker vi ett nytt hem till våra sociala hankatter. Dom är drygt ett år gamla. Båda är vana vid barn och trivs väldigt bra utomhus. Den randiga, Simon, är gärna med där det händer, han har lite integritet men är väldigt kärvänlig. Totte som är grå- och vitfläckig är vad man kan kalla dum-snäll. Han åker gärna dockvagn och bäddas ner hos barnen. Om möjligt ser vi gärna att de får bo tillsammans. Priset är per styck och de är nyligen avmaskade. Kastrerade sen de var 6 mån gamla.
100 kr
Blocket.se

Dockvagn och tre dockor

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Dockvagn (ålder okänd) i väl fungerande skick inkl. tre fina dockor med lite tillbehör i form av kläder, potta, hakklapp, etc. Dockorna är endast ett par år gamla och väldigt fina. Vi säljer allt för endast 349 kronor. Skynda att fynda till barnen eller barnbarnen. Först till kvarn gäller. Leksakerna finns i närheten av Gröndals centrum. Ring vid intresse. Förfrågningar via mail hanteras endast i andra hand. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
349 kr
Blocket.se
Katt  ·  Vansbro

Charmiga kattungar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Har två stycken charmiga kattungar som söker ett hem. En röd kille som är kelig och busig av sig. En tös som är fler färgad som även också är charmig och glad. Dom är födda 28 april och är leverans klara vid 12 veckor gamla. Vid vecka 29. Dom är vana vid barn då mina barn leker med dom varje dag och skjusar dom i dockvagnar :) Kom gärna och titta på dessa två missar:)
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj