Quantcast
Till salu inom: ”

gamla konserveringsburkar av glas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Många gamla fina konserveringsburkar i glas i olika storlekar för bär och frukt. De är märkta Surte eller Rillenglas. De flesta med lock. Flera med klämma och gummiring. Har även några lösa klämmor i liten storlek (för små för dessa burkar). Burkarna är även fina som inredningsdetalj. Snygga att servera vanlig köpesylt i också. Har helt enkelt för många burkar, flera än jag använder. Hela partiet 49 stycken burkar, endast 1.600 kr. Passa på. Styckepris 40 kr. Tag 3 st burkar för 100 kr.
36 stycken gamla konserveringsglas (gamlakonserveringsburkar i glas för inkokning) i storlekar från 1/2 liter till 2 liter. Typen Orrefors och Surte. Utan gummiringar och klämmor. Nedpackade i flyttkartong som medföljer om så önskas.
Ett 40-tal gamla konserveringsburkar i glas i olika storlekar för inkokning/ konservering säljes. Gummiringar och klämmor saknas. Typ: Orrefors och Surte. Säljes styckevis.
C:a 60st med tillhörande konserveringskastrull.
Gamla Konserveringsburkar i glas. Alla möjliga storlekar. Höga smala finns ej på bild. Gummiringar finns ej. Mellan 15 och 50 kr styck.