Quantcast
Till salu inom: ”

värde gamla pinnstolar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Pga av platsbrist behöver vi bli befriade från en del möbler. 1.Pinnstolar i behov av kärlek & omvårdnad. Något för den renoveringssugna! 2st likadana och en 1 annan sort! Några av dem saknar stödpinne under sitsen och en har skador i fanèren på sitsen. Måla om,slipa,spackla. Pris: 150kr/st eller 300kr för alla. 3.Byrå med tillhörande spegel i brunt. Bra skick,fin kvalitet.Finns något skrapmärke på spegelns ram.Kom o hämta! Pris: 200kr/st eller 300kr för bägge 4.Retrofåtölj i kattdjursliknande klädsel Mycket bekväm att sitta i. Pris:250kr 5.Hatthylla i trä. Pris: 50kr Finns för avhämtning utanför Lund. Finns på telefon fram till ca 19.30. Svarar även på frågor via mail.
Pga av min sambo är jag nu tvungen att rätta till hennes misstag som indirekt beror på mig. Min sambo besökte en loppis i somras och hittade fina pinnstolar (se bild). Eftersom hon vet vad jag tycker om allt hon drar hem från jordens alla hörn, hörde hon mina ord inom sig under tiden hon funderade på om hon skulle köpa alla. Det slutade med att hon köpte en. Detta exemplar va ju en fin stol tycker även jag, och det får jag äta upp. Så nu gör jag ett försök att få tag på flera likadana för att rädda husfriden. Hör av er om du har stolar enligt bilden som ni vill bli av med, även defekta.
..... 1-2. Vackert matbord i fint skick!! 150cm x 90cm ocg iläggsskiva 40cm bred med 4 stycken pinnstolar med högrygg jättefina Allt för 3500kr vill ni ha bara stolarna hör av er vid intresse ..... 3. finns Ikea Kautsby stolar som är lite slitna men funkar som de ska 400 SEK för alla fyra Ring/smsa för snabbare kontakt. Finns i Högdalen söder om Stockholm