Quantcast
Till salu inom

"gamla pokaler säljes"

Igår

Lägenhet för 5.300 kr

5 300 kr
Findroommate.se
Igår

2 rums lägenhet på 63 m²

3 396 kr
Findroommate.se
Butik Huddinge
Igår

Volvo S60 T4F 180hk Momentu...

99 800 kr
Blocket.se
Igår

Hus/villa för 26.000 kr

4 333 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Trollhättan

Beg. Pokaler

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer ett gäng gamla pokaler till en symbolisk summa för bättre behövande. Totalt 28 st. Varierade storlekar, former, skick, etc. Ingen styckvis försäljning. Vid transportsträcka på mindre än 3 mil, enkel resa, kan jag stå för resan utan extra kostnad. Förutsatt att inte bilen går sönder på vägen :-) Skicka gärna mail eller sms. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Arvika

Fin Volkswagen 1302 LS Cabriolet

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Fin Bubbla orginal cab -72 säljes i bruksskick. En eye catcher som är Mycket blank och fin i lack . Prisvinnare.. Pokaler medföljer bilen . Finns naturligtvis lite att göra för att få den i Perfekt skick. 17" hjul , en del chromade detaljer som tex hanskfack , Bakljushölje . Ytterligare Nya och gamla delar medföljer. i mitt ågo sen -97 Intressekoll då jag funderar på att skaffa en annan veteranare. fick inte med fler bilder av någon anledning så Seriösa..maila för fler bilder . Högstbjudande. mvh Christian
0 kr
Blocket.se

Matsilver, silversmycken och silvermynt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Byt skrotet i byrålådan, källar- eller vindsförrådet mot pengar. Silver köpes. Gammalt som nytt, svartsulfiderat, naggat, graverat, skadat, buckligt, ojämnt, skrotsilver, mynt, granulat etc. Köper allt silver såsom silverskrot, gamla fat, pokaler, knivar, gafflar, skedar, cigarettetuier, manschettknappar, kedjor, armband, halsband, ringar, utländskt silverskrot, likväl som svenskt dito. Allt silver köpes, så länge det är massivt silver. Silvret köpes för för omsmältning och gjutning. Allt stämplat NS, PRIMA NS, APL, EPALP, ALPACA, GERMAN SILVER, NICKEL SILVER, PLAT, PLATE är nysilver och är tyvärr ej av intresse. Är du osäker om det är äkta silver eller nysilver kan vi enkelt hjälpa till med att tyda stämplar. Om stämplar saknas, kan ett enkelt probertest göras. ~~~~~~~~~~~~ OBS ~~~~~~~~~~~~ Vi är registrerade hos polisen enligt lagen (1981:2) om handel med begagnade varor. Därför kräver vi både legitimation (identitet) samt att kvitto skrivs på köpet. Maila ett meddelande eller ring. Telefon 031-55 09 00
0 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Hudiksvall

3 chinchillor med stamtavla till bra hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Jag måste nu tyvärr sälja mina chinchillor pga personliga omständigheter. Det smärtar mig oerhört, då jag endast haft dem i några månader. Qobra är en vacker, standard grå hane, violettbärare, på 1½ år. Han är uppfödd hos S*Amorinas som är en uppfödning i Stockholm. Han är utställd till 83 poäng och har vunnit pokal för "best grey baby 2010". Passar bra till någon som vill ta en kull. Han sitter ensam, då jag hämtade hem honom för en månad sedan och hade i åtanke att leta en flicka till honom. Men då jag nu inte ska ha dem kvar så har jag istället som krav att det nya hemmet kan förse honom med en artfrände. Hans bur, som är ett hemmabygge i plywood, kan medfölja utan extra kostnad om man vill. Släp behövs isåfall för att hämta. Jag vill ha 300 kronor för honom. Betty och Ellie är två charmiga damer. Betty är silvermarmorerad och 6 år gammal, riktigt vacker. Utställd till 77 poäng som liten. Hon ska ej paras, då jag är osäker på om hon haft en tidigare kull och det kan vara skadligt med en första kull då hon är så pass "gammal". Ellie är ca 4 månader gammal och världens lilla charmtroll. Hon är beige ebony och har fina, mörkbruna ögon. Lite skygg och tycker inte om att bli uppburen, men sticker man fram ansiktet så gnuggar hon nosen emot näsan. Jätteliten och söt! Betty och Ellie ska endast sitta tillsammans, då de trivs bra ihop. Jag särar alltså ej på dem och vill inte att nya ägaren ska det heller. 500 kronor för båda. Alla 3 har stamtavlor och har god potential till att bli riktigt tama och mysiga. Jag har tyvärr inte kunnat hantera dem mycket de senaste veckorna. De äter SCAF-pellets och så ska det förbli. Även fri tillgång till hö. De ska ha fri tillgång till en bra badsand och de ska få komma ut och springa gärna en sväng varje kväll. Säljer gärna till nybörjare, men då ska denne veta vad det innebär och ha i åtanke att de är djur som lever väldigt länge. Chinchillor kan bli upp till 20 år gamla vid rätt skötsel. Fler bilder kan mailas.
300 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Kalmar

Peugeot 206 Gti stylad -01

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Tänkte se ifall det finns något intresse för min peugeot som jag har ägt i 3 år nu ungefär och varit under ständig uppbyggnad.. Absolut i topp-skick! Tagit pokaler på många evenemang bl.a Elmia 2010, vallåkra, Bilsport evenemang. Har även vart med i Gatbilar.se tidningen med reportage på 5 sidor. Motorn har fått ny olja och oljefilter + luftfilter för cirka 300mil sedan, Sitter helt nya ställbara stötdämpare på den som är 1 månad gamla, samt nya skivor+klossar bak. Inredningen är omgjord för i år, så är toppen skick! Ljud finns, sitter 2stycken 12" basar från re-audio och ett monosteg på 1kw som driver dessa. Framsystem från re-audio som är deras värsta serie och det drivs på eget 4kanals steg. 7" in dash dvd-spelare. Mätt upp ljudet och vi kom upp i 145.3 decibel. Lacken är lagd av www.wickedpaint.se Bilen lackades till våren 2010 och har inte rullat många mil sedan dess. Garanterat "one of kind" så du lär inte möta någon med samma lack. Det var lite kortfattat om bilen, är för mycket att skriva i annonsen så intresserad hör av er så ska jag berätta mer. Har en hel pärm med kvitton på delar och vad som är gjort osv. Mycket påskostad! FÖR MER INFORMATION & BILDER KOLLA LÄNK: http://www.garaget.org/?car=114619 Pris 70.000:- Vid väldigt snabb affär kan vi diskutera lite till!
70 000 kr
Blocket.se