Quantcast
Till salu inom

"kastrerad kanin hona säljes"

Boden
2 dagar

2 Kaniner

Blocket.se
Hofors
2 dagar

Kaniner söker nytt hem

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Blandras Angora

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska nu sälja mina tre kaniner som är 7 månader. Dem är jätte snälla och handtama. Är vana vid att komma ut dagligen, och få pellets 2 gånger om dagen, samt hö och friskt vatten. Dem bor ute, och ingen av dem bor ihop, dem är inte vaccinerade eller shippade. Ingen av dem är heller kastrerade. Dem är friska allihopa. Det är 2 hanar, den vita som man ser huvudet på och den andra lite mer håriga, den man ser hela kroppen är en hona, henne kan vi inte sälja förrens om 1 månad. Resten går. Ring eller mejla för vidare information.
150 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Örebro

Två kaniner med bur, tillbehör och mat

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljes p.g.a. flytt till mindre lägenhet. Beskrivning av kaninerna: - Stampe, 4 år, kastrerad hane, korthårig. Mycket snäll och gosig! - Pluttan, 1 år, hona, långhårig, av hermelin-typ. Lite mer reserverad till sättet. I priset ingår en stor bur (2 våningar) och följande tillbehör: - "utehus" som sätts fast på burens utsida - 1 stor vattenflaska, 2 matskålar i porslin - transportbur, 2 koppel, kanintoalett, klosax, kaninborste m.m. - hö som räcker minst fram till september. Mat som räcker till mitten av augusti. Lägre pris vid snabb hämtning! Endast kontakt per telefon.
800 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Gotlands län

Kaniner fr 60 kr

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej jag har tappat intresse för kaniner och alla ska säljas. 2 st Bondkaniner hane och hona (hanen är ej kastrerad) 60 kr . Hanen är grå , honan brun,grå. Hanen är väääldigt tam! 1 Dvärg Hane fullvuxen 350 kr grå på ryggen vit på magen 1 vädur (tror jag!) Hona har haft 1 kull fullvuxen 350 kr svart på nos tassar och svans. Annars grå 2 Korsningar okänt kön på båda en vit med svarta fläckar en grå 200 kr OBS!!!! hund ej till salu! ;) Annons kvar= Djur kvar!
0 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Örebro

2 st. dvärgvädurskaniner

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
2 st dvärgvädurar köpes, gärna kaninungar. De två kaninerna skall bo tillsammans och vi vill inte ha fler än två så gärna två honor eller två hanar, alternativt att en i ett hona/hane-par är kastrerad. De färger vi är mest intresserade av är vit blåögd, viltgrå, isabell och även wienertecknad men då är färgen av mindre betydelse. Mejla gärna information om dina kaniner + bilder till oss och skriv ditt telefonnummer i mejlet så ringer vi tillbaka.
0 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Örebro

Kaniner

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Två utomhuskaniner som lever tillsammans. En lejonhuvad hermelinangora. 3 år gammal hona. Ej kastrerad. En svartvit dvärgvädur. Hittekanin, ålder okänd. Varit hos oss i snart två år. Kastrerad. Mat och hö som finns kvar följer med. Selar, kloklippare, borste och lite annat smått och gott medföljer också. Kaninerna behöver komma till ett hem där man har tid för dem. Vår familjesituaton har förändrats så vi har inte riktigt engagemang kvar för dem. Gör en god gärning! Pris för allt: 150:- Ring gärna!!
150 kr
Blocket.se