Quantcast
Till salu inom: ”

gamla pussel säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu mitt 9 120 bitars pussel pga brist på tid. Har aldrig byggt den. Pusslet är i gott skick och saknar ingen pussel bit! Jag köpte den för ca 1 månad sedan med originalpriset 1 000 kronor. Pusslets motiv är i hög kvalité gamla krigsskepp som krigar på havet. Allmän information: Vikt: 4,2 kg Storlek: L 193 x H 139cm. Rek ålder: 12 år Mall ingår cirka 1 x 1 m Instruktioner ingår
Månpocket 2008. Pocket, 511 sidor + extramaterial. Mycket gott skick."Trots det drygt femhundrasidiga omfånget är det oupphörligt engagerande och spännande. Edwardson visar med eftertryck att det gamla pusslet fortfarande duger för att väcka läsarens nyfikenhet." Svenska Dagbladet 1975 försvinner en 15-årig flicka från ett kollo på Brännö. Hon hittas aldrig. Trettio år senare börjar otäcka saker hända några till synes helt vanliga män i Göteborg. En av dem mördas brutalt. Utredningen blir svår, men genom att tålmodigt lägga pusselbit till pusselbit kommer kommissarie Erik Winter och hans kolleger allt närmare den skrämmande sanningen.
FORUM 2005. (:o. Förlagsband med skyddsomslag. 303 sidor. fint skick. Återföreningen: I Sue Walkers psykologiska thriller kommer ett gemensamt och våldsamt förflutet i kapp de forna patienterna på ett behandlingshem för psykiskt störda ungdomar. 1977 behandlas den vackra Isabella, den underkuvade Simon, den utnyttjade och drogberoende Carrie, den sadistiska Alexandra, den överviktiga Lydia, den fjortonårige våldtäktsmannen Danny och den utåtagerande Innes tillsammans. De tvingas samman i en grupp där den nytänkande terapin skapar ett psykologiskt spel som blottar allas svagheter. Efter en fruktansvärd händelse under en camping bildas en pakt mellan några av ungdomarna. De lovar varandra att aldrig berätta vad som hände. Flera år senare får den vuxna Innes ett meddelande på sin telefonsvarare från Isabella som säger att hon vill att de träffas. Rösten från det förflutna rör upp gamla känslor och minnen som Innes hela sitt liv har försökt glömma. Innan hon hinner göra någonting nås hon emellertid av beskedet om Isabellas självmord. Strax därefter visar det sig att ännu en av de forna patienterna ur gruppen har begått självmord. Undan för undan avslöjas en mörk hemlighet som fortfarande har stor inverkan på flera av de inblandades liv. Varför börjar de försvinna en efter en och är det verkligen självmord det handlar om? För att göra upp med det förflutna måste gruppen än en gång återförenas. Återföreningen är som ett pussel där läsaren för varje sida får ännu en ledtråd att grubbla över. Efter hand tar en berättelse om ett fruktansvärt brott form. Sanningen som långsamt uppdagas håller läsaren i ett fast och nervkittlande grepp ända fram till den skrämmande upplösningen. Sue Walker har som journalist för bland annat BBC specialiserat sig på undersökande journalistik kring brottsfall. Hennes arbete har lett till frisläppandet av ett flertal oskyldigt dömda. Hon har också undersökt hur och varför seriemördare begår sina brott och därför haft tillgång till unikt och svåråtkomligt material. Den psykologiska thrillern Återföreningen är hennes första roman. Här undersöker hon de psykologiska mekanismerna bakom ett brott och vad som väcks till liv när människor som en gång stått varandra nära möts igen.
Stockholm: Prisma 1981. Originalets titel: Tangram. Översättning: Bengt Wennerberg. ISBN 9151814757