Quantcast
Till salu inom

"gamla sedlar värde säljes"

Butik Karlstad
Igår

BMW 320 d xDrive GT Euro 6...

179 900 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Väggklockor.

Citiboard
Igår

15 m2 rum i Norrköping

4 063 kr
Findroommate.se
Igår

1 rum på 23 m2

4 169 kr
Findroommate.se
Igår

Lägenhet för 9.079 kr

4 540 kr
Findroommate.se
Igår

2 rums lägenhet på 65 m²

2 944 kr
Findroommate.se
Igår

2 rums lägenhet på 68 m²

2 361 kr
Findroommate.se
Butik Karlstad
Igår

Renault Clio Sport Tourer 1...

69 900 kr
Blocket.se
Butik Karlstad
Igår

Volvo V60 T4F Momentum 180h...

119 900 kr
Blocket.se
Butik

UV-ficklampa märkDNA

100 kr
NYTT Radioteknik.se

Tidigare annonser till salu

Bygg och hantverk  ·  Uppsala

Ombyggnad och renovering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
jag har två duktiga killar från Lettland som arbetare inom byggbranschen skulle gärna ta uppdrag inom byggen . Pris och kvalitet: rimliga pris, noggrannhet, och prima kvalitet på utfört arbete och enligt svenska normer bl.a. våtrumsregler för badrum, normer för husgrund, etc. Fönster: . Ni kan beställa fönster via oss från Balticum (cirka 40% billigare pris än i Sverige) och med ett lågt U värde under 1, som uppfyller nya de nya byggnormer , samt kunna byta era gamla fönster åt Er. Gärna kontakta oss för offert Fasad målning, terrasser, altan,. tak ..(tegel, plåt) Grund och isolering: Dränering och isolering av husgrunder. Gjutning av ny husgrund, murning, putsning, isolering, Kök: ..Vi har goda kontakter och tillverka kök samt designa åt er (referenser finns i Sverige) Kakel och badrum: ..kakel, klinkers uppfylla våtrumsregler för badrum 2009, spackling, målning av väggar, tapetsering, golvläggning (laminat , parkett) etc. F- skatt sedel finns samt goda referenser i Sverige. Ring gärna ang. eventuellt arbete eller för offert 073-7647401
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Uppsala

Saab 900 DXJ55 -95

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej. Nu ska bilen bort. Det är ingen skönhet. Men den går om man fixar felen på den. Den ser precis ut som man förväntar sig att en saab från mitten av 90-talet ska se ut. Den har både rost och blämmor. Det som är fel på den satan e att wirerna för växelföringen troligen gått av så dom växlar som går att få i är 3:an 5:an och backen. Den kan lagas igen av den som har passion för gamla häckar och känner att den förtjänar att nå 40000 strecket. Papper finns, för det fick jag en halv bibel av grabben som sålde den till mig. Och den historien får följa bilen. Den e besiktad till 2013 04 tror jag. Inte velat bläddra i dödsjournalen. Hade tänkt mig en tusenlapp. Annars kan du komma med förslag om byte i samma värde. Typ 1000 pantburkar, 500 pantflaskor eller 2 stycken 500:- sedlar. Ja du fattar nog vad jag menar. Kanske kan det vara ett projekt för ett äldre par där lågan börjat slockna och man behöver något som livar upp allt igen, då kanske en bilrenovering är det rätta? Säljer den som renoveringsobjekt, rullande bastu, mobil stereo osv. Kom och sparka däck, pilla och vrid nyckeln, kolla under huven och allt det andra sedvanliga. Men pruta inte. Tänk på att bilen fortfarande bär en del av det svenska kulturarvet!
1 000 kr
Blocket.se
Frimärken och mynt  ·  Väddö

Massor av gamla sedlar! Nominellt värde 1120 kr!! lågt utrop

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Massor av gamla sedlar! Nominellt värde 1120 kr!! lågt utrop
1 125 kr
Tradera.se
Övrigt  ·  Säter

Opel Vectra -97

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
OBS! Du från Falun som ringde på bilen idag, 7/9 vid halv tolvtiden, hör av dig igen! Min telefon sparade aldrig ditt nummer och kunde därför inte ringa upp! Ber om ursäkt för detta! _____________________________________ Det har på senare dar uppdagats att vår upphittade och omhändertagna tax "Hjördis" egentligen var ett mårddjur och enligt länsstyrelsen "högst opassande att ha som husdjur". Därför är det dags att sälja iväg gamla Bettan, då jag ej längre behöver en kombi. Hon kan liknas vid en glädjeflicka i Amsterdams nöjeskvarter, vacker på avstånd men synar man henne närmre ser man att där finns skavanker och brister. Visst, hon kanske inte är den vackraste flickan på balen, men hon är villig och pålitlig, det är egenskaper man inte ska förakta! Hon startar i alla väder och är besiktad, godkänd och körklar! Med på köpet får du fina sommar och vinterdäck på inte helt attraktiva plåtfälgar, men vem är jag att bedöma vad som är snyggt och inte? Smaken är som baken, delad, och luktar konstigt. Hon är utrustad med: ¤ CD/radio med massa bra funktioner, som play och pause. ¤ Elhissar såklart på en lyxvagn som denna! ¤ ABS bromsar och Airbag förare och passagerare utifall du får för dig att köra på nåt! ¤ Styrservo för dom dagar du känner dig extra svag ¤ Jag slänger även med en Lars Winnerbäck-skiva utan fodral! (Värde 99:-) ¤ PLUS!! 12 kr som redan ligger i myntfacket! Snålare än Joakim Von Anka på är hon också, dricker inte mer än en katolsk präst under högmässa, ca 0,6 - 0,7 För allt detta vill jag ha 9 st sedlar prydda med Gustav Vasa. Och vid en affär snabbare än en oskuld på bröllopsnatten är jag beredd diskutera antalet Gustav Vasas! Låt inte valören skrämma dig, jag kan lika gärna ta Karl den elftes, Carl Von Linnes, Jenny Linds eller Selma Lagerlöfs! Ring dygnet runt! Bilen ska bort, ju förr desto bättre!
9 000 kr
Blocket.se
Frimärken och mynt  ·  Skutskär

SEDLAR GAMLA LITEN LOT 12st nominellt värde 90kr

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i Idag
SEDLAR GAMLA LITEN LOT 12st nominellt värde 90kr
100 kr
Tradera.se