Quantcast
Till salu inom: ”

värde gamla tyska sedlar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gamla saker

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Butiksläge i charmiga Gamla Stan! Hyr del av liten butik 2012. Passa på att prova tex i ett år. Kunderna tycker om att komma in i den lilla butiken med god servicekänsla och bli ompysslade. Tidigare beställde kunderna egendesignade smycken i guld och silver. Många av kunderna bor och arbetar i Gamla Stan och på sommaren är det mycket turister på denna gågata. Sommartid passerar även guidade turer med häst och vagn flera gånger om dagen precis utanför butiken. De brukar stanna precis utanför skyltfönstret då grannen har lov att mata hästarna. Säkerhets knapp för att släppa in folk i butiken. Kassaskåp godkänt av försäkringsbolag för stora värden. Galler för fönster. Viss butiksinredning, klockor och smycken kan ingå i hyran efter överenskommelse. Hyra i del av butik ca 11kvm Tidsperiod, hyra ca: 7400kr/månad, deposition, allt efter överenskommelse beroende på vad som ska ingå. Ring mellan kl.9-18 till Carina 070-667 79 30 eller maila !
Almqvist & Wiksell / Gebers, 1955. 120 s. inklusive 24 kartor i färg. Inbunden med skyddsomslag. 21,5 x 15 cm. Vikt 280 g. Mycket gott skick. Med inledning av Ruthardt Oehme. * * * 1572-1618, alltså redan före trettioåriga kriget, sammanställde prästmannen Georg Braun från Köln och den holländske kopparstickaren Franz Hogenberg en stor bildatlas i sex folioband som de kallade Civitates Orbis Terrarum. Ur detta verk har 24 av de vackraste och mest typiska stadsvyerna utvalts och utgivits under titeln Gamla europeiska stadsbilder. Inte ens Merians stadsvyer, som utfördes efter trettioåriga kriget, överträffar sticken i denna bok, vilka inte endast har ett högt konstnärligt värde utan även har lämnat värdefullt material till den medeltida stadsbebyggelsens arkitektur, konst- och kulturhistoria samt geografi. I första hand är detta alltså ett bildverk, men givetvis lämnar texten, som fyller planschernas baksida med stor rikedom av vetande, antaganden och fantasier, ett värdefullt komplement till respektive plansch. På så vis har Georg Braun och Franz Hogenberg tillsammans med sina kända och okända medarbetare på ett åskådligt och konstnärligt sätt bevarat den medeltida stadsbilden till eftervärlden.
Vi flyttar till större lokaler på Kungsholmen och kommer nu hyra ut vår butik i Gamla Stan. Butiken uthyres till passande verksamhet under kortare/längre tid. Butiken är inflyttningsklar från och med augusti. Stora Nygatan 7 i Gamla Stan. 70m2 uppdelat på ett främre och ett bakre rum. 2 stora fina skyltfönster. Fina väggar och golv. Spottar. Larm. Fräsch toalett och pentry. Hyra 15 000 SEK / månad plus moms Värden (Stadsholmen) tillåter ingen verksamhet liknande café, restaurang, kaffebar, frisör.
Jag ska bygga om och renovera om mitt kök vilket gör att jag nu rear bort det mesta av mitt gamla kök, i fullt funktionsdugligt skick. 9st av skåpen har Ädel off-white luckor och 1 har en lucka i valnötsimitation. 11490 kr är värdet på skåpstommarna med luckor utan handtag. I mitt redan generösa pris ingår handtag men även med sånt som bänkskivor och lite annat gott om ni vill. Täcksidorna i valnöt som syns på bilden har monterats av stommarna men finns fortfarande kvar. Ingår gör även köksfläkten av märke Gorenje. En negativ sak är att två av väggskåpen på bild (ovanför väggmonterade diskstället) har ljusarmaturhyllor i botten och jag är lite osäker på om de fungerar. För tillfället är även 3st av skåpen jag säljer ej lösmonterade, 2 av dessa som sitter under diskbänken och dessa 2 kan inte lösmonteras tidigare än renoveringsstart i augusti. Köket återfinns i Tunabackar i Uppsala, vid intresse och frågor är det bara att ta kontakt.
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hässelbygårdsskolan är en mångkulturell skola i en stark utvecklingsfas. Alla som arbetar hos oss måste ha en vilja till stort engagemang för våra elever. Skolan är en F-9 skola. Skolan har ca 530 elever. 1 plats(er).Arbeta som lärare i engelska och tyska i åk 6-9. I arbetsuppgifterna ingår också att vara mentor för en klass, tillsammans med kollega. Adekvat utbildning ett krav. Subventionerad lunch och kaffe samt friskvård Löneform: Månadslön. Månadslön Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Läsårsvikariat Arbetstid: Dagtid.