Till salu inom

"värde gamla mopeder säljes"

Uppsala
Idag

Jawa tws 50 klass 2

5 000 kr
Citiboard
Malmö
Idag

FILORGA - Time-Filler Absol...

279 kr
Citiboard
Malmö
Idag

CLINIQUE -Moisture Surge Ov...

279 kr
Citiboard
Malmö
Idag

CLARINS - Hydra Essentiel C...

189 kr
Citiboard
Malmö
Idag

Grown Alchemist - Handcream...

299 kr
Citiboard
Malmö
Idag

NUXE - Jade Roller! Massera...

229 kr
Citiboard
Butik

Skagerak Dania Öllåda trä

913 kr
NYTT Bagaren och Kocken
Butik

Skagerak Dania Löklåda trä

723 kr
NYTT Bagaren och Kocken
Butik

Holm Ölback XL

689 kr
NYTT Bagaren och Kocken
Butik

Big Green Egg EGG Frame Large

6 695 kr
NYTT Bagaren och Kocken

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Östergötlands län

Derbi Senda Extreme 09

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Hej nu ska jag sälja min moppe. Är lite smått stylad som ett blått fatbar styre och neon m,m ,har tagit bort "b"läpp och blinkers men allt fås med! medföljer också ett helt nytt originalrör som ligger i kartong! (värde 3500-5000kr) Den gamla ljuddämparen,krom, medföljer. Nästan oanvänd! Mopeden har ej varit trimmad. Nya däck sedan juli 2011. Ett godkänt lås medöljer också! (OBS röret som sitter på är utan katalysator och med gianelli ljuddämpare!
17 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Malmö

Derbi Senda Extreme-04

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Hej ! Säljer min Derbi Senda! -Årsmodell -04 Har ägt mopeden i ca tre år och den har alltid stått i ett varmgarage! Säljer den till ett bra pris pga av bilköp. Där är helt nya kåpor på mopeden som jag köpte pga att dem gamla kåporna var solblekta, värde ca 3000kr. Även helt nya original drev, ny kedja samt en ny ljuddämpare. Har ni några frågor ring 0767-919199 !
6 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Göteborg

Baotian Basic Inkl 1:a service

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Idag
Baotian Basic "Sveriges mest sålda moped". Detta är bruksscootern ingen blir missnöjd med och den passar alla, unga som gamla. Mopeden finns att hämtas i vår verkstad i Säve eller i butiken på N. Gubberogatan. För 495:- inkl.moms går det även att få hemleverans inom Göteborgsområdet. I priset ingår även 1:a servicen (värde 595:-) Produktspecifikation Klass: I/EU-moped Motor: encylindrig, 4-takt Cylindervolym: 49,5cc Effekt: 2.2 kW/7500r/min Fem-ekrade 10" alu.fälgar Bränsle: 95 okt, blyfri bensin Bränsleförbrukning: 0.18 l/mil Maxhastighet: 45km/h Godkänd för passagerare Mopeden finns även i klass 2 utförande.
8 195 kr
Blocket.se

Peugeot TKR EU-moppe

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Begagnad Peugeot TKR, årsmodell 2006, 2 ägare, bra skick. Har stått i garage i 3år utan att användas, men funkar väldigt bra. Har bytt ut det gamla avgasröret mot ett Stage6 avgasrör, värde 1600kr. Gör ca 65km/t på raksträcka, har tagit bort variatorringen men finns kvar och följer med vid köp. Köpte moppen på Cykel & Sport i Gustavsberg för 9000kr, kvitto finns kvar. Några mindre skavanker på utsidan, men inga större saker. Hjälm medföljer. Kan gå ner något i pris vid snabb affär, Pga ska resa bort. // Adam
7 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Heby

Suzuki GT 125

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
En väldigt fin veteranbike för den som vill återuppliva gamla minnen eller bara ha en mysig hoj på landet. I stort sett original, motor, låda är perfekt, går som en dröm. Det finns att fixa med om man vill men den är riktigt bra som den är. En låda med lite prylar fås med, extra motor, hjul, däck och mycket mer. Nytt batteri, genomgången tvåtaktsmörjning. Allt i gott skick . Ev byte mot snöskoter, äldre moped i liknande värde. Inga skambud tack, det är en fin hoj som är värd lite omtanke:) Alla papper i ordning.
5 800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj