Quantcast
Till salu inom: ”

gamla skrivbord säljes

Se Nu Då
F

Tidigare annonser till salu

Dags att rensa ut lite gamla kontorsmöbler. Skrivbord, hyllor, hyllor med lucka med "garagedörrsfunktion", hörnhyllor, hörnbord etc. De flesta möblerna går att kombinera med varandra och göra t.ex. ett långt bord som går längs med vägg och hörn med tillhörande hylla. Allt i bra skick. Finns för avhämtning i Uppsala, Boländerna. Priser 100kr-500kr, förhandlingsbart. Köp av flera delar belönas med riktigt bra priser. Hör av dig så ska vi säkert kunna komma överens.
Vi vill köpa en 160 cm säng eller två 80 cm sängar. (resårmadrasserna, ej gavlar eller liknande) Gärna mjuka. De måste vara fräscha och ej för gamla. Hämtas av oss hos er gärna omgående. Pris: ej över 1700:- för båda. Prutbarhet får förtur vid många svar. Hör av er MED BILD via mail snarast. Önskar också köpa ett äldre skrivbord med lådor. Det kan vara från 50-70 tal eller äldre men, EJ för stort! Maila bild om du tror du har något som skulle passa! Maxpris 500:-
Ska sälja iväg möbler pga flytt. Allt är i riktigt gott skick och endast ett par år gamla. Jag är i akut behov att bli av med dom, bvsa. Vitrinskåp 1000:- Skrivbord 800:- Hurts 500:- Bokhylla 800:- (i samma serie, men finns ej bild) Stol 200:- Paketpris 2000:- Jag jobbar skift så hör av er helst via e-mail, den kollas flera ggr dagligen. Fler bilder kan mailas om så önskas.
Hej, Säljer mitt nästan ett halvår gamla apple bluetooth tangentbord. Det har använts sparsmakat, och kartong finns kvar. Svensk teckenuppsättning. Funkar både till Mac/PC. Från apples hemsida: "Det otroligt tunna tangentbordet Apple Wireless Keyboard ger gott om extra utrymme på skrivbordet. Det är helt kabelfritt, så du kan placera det precis var du vill till exempel framför datorn eller i knät."
Nu säljer jag mitt gamla skrivbord, har flyttat hemifrån och den passar inte alls här. Den är köpt i ikea för några år sen, den är i använt skick men har en fin lagom mörk färg och är för den som vill ha ett stort skrivbord med gott om plats. 160x80 Benen är av metall Priset är fast Hör av er vid frågor. Mvh Kristian