Quantcast
Till salu inom: ”

gamla vettar till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Tjenare Säljer nu min gamla hoj för det blir inga långa turer längre. Har vetter kåpa med väskor + packbox, är i bra skick och dom flesta slitage delar är bytt + regelbundet servad. Den har gått ca 6000 mil bara långa turer. Det enda tråkiga är att framskärmens lack har flagnat. Kan även tänkas byttas mot en enduro / offroad.
Luftig och ljus tvåa högst upp i charmigt landshövdingehus vid det vackra Egna Hemsområdet ovanför Chalmers. Det stora sovrummet, med liten klädkammare, och det stora vardagsrummet har panoramautsikt över staden. Köket med skafferi vetter mot en mysig gård. Badrum med uttag för tvättmaskin. Gamla spegeldörrar och lite högre i tak. Mycket mysigt område på promenadavstånd till såväl Avenyn och Vasastaden som Linnestaden. Närhet till fina naturområden. Bra transporter vid både Wavrinskys plats och Chalmers. Bilder kommer snart.
Luftig och ljus tvåa högst upp i charmigt landshövdingehus vid det vackra Egna Hemsområdet ovanför Chalmers. Det stora sovrummet, med liten klädkammare, och det stora vardagsrummet har panoramautsikt över staden. Köket med skafferi vetter mot en mysig gård. Badrum med uttag för tvättmaskin. Gamla spegeldörrar och lite högre i tak. Mycket mysigt område på promenadavstånd till såväl Avenyn och Vasastaden som Linnestaden. Närhet till fina naturområden. Bra transporter vid både Wavrinskys plats och Chalmers. Bilder kan mailas vid intresse.
Centralbadets innergård och kulturmärkt lummig park - här ligger vår lägenhet eller vaktmästarbostad som det en gång i tiden var. En stuga på landet men ändå mitt i city. På dagarna är det en park och på nätterna en innergård med grindar som stängs 22:00. 2 rum och kök. Tre djupa fönster vilka vetter mot parken. Trägolv och stora garderober. Stockholms dusch och gångavstånd genom parken till badet. I fastigheten är vi tre familjer och tvättstuga delar vi på fem familjer. Nyrenoverat, fräscht och generöst med tider. Vi älskar vår lya men efter 17 år börjar vi bli för trångbodda. Tonårsdotter behöver eget rum. //Angela
En fantastisk ljus 1700-tals lägenhet på mariaberget i Stockholm. Lägenheten har viss utsikt över Gamla Stan. Denna 2:a har ett stort kök med matplats för 6-8 per. ett sovrum med fönster som vetter mot riddarfjärden samt ett vardagsrum med två stora fönster med viss utsikt mot riddarfjärden. Hela lägenheten har mycket hög tak-höjd med bevarad stuckatur. I vardagsrummet finns en kakelugn som fungerar och ger en härlig värme. Köket vetter mot en grön innergård. Två generösa källarförråd finns. Badrummet och WC med badkar. OBS Eftersom vi fått många intressen kan svar dröja.