Quantcast
Till salu inom: ”

gammal fåtölj säljes

Fåtöljer

Skåne län

Tidigare annonser till salu

Hej säljer nu min JÄTTE fina soffgrupp i helskin pga. flytt. Soffgruppen består av 3-sits +2-sits+fotölj. det är sköna höga ryggar på möblerna och dom ser nästan nya ut - det finns inga märken i överhuvudtaget någon stans. Soffgruppen är ca 5år gammal. Färg: rödbrun. NY pris: 51500:- MÅSTE SES!!! Priset är ett hämtpris och EJ prutbart= slutgilltligt pris, samt jag delar EJ på soffgruppen!
Hej! Lägenhetsflytt och soffan + fåtöljen får inte plats. Soffan är 4-5 år gammal och i fint skick. Den är köpt på ILVA i malmö. Eftersom sista flyttlasset går i slutet på nästa vecka så kommer den finnas till salu till dess. Vill ha tusenlappen för de men går det snabbt och smidigt så kan jag gå ner en peng! Skynda fynda! Mejla går bra men för snabba svar så ring.
3-sitssoffa från Living i nyskick. Soffan är 2,7m bred och 1,6m djup över divanen. Soffan är av slitstarkt tyg och med kuddar som är toppade med dun. Soffan är 1 år gammal och säljes p.g.a. utlandsflytt. Nypris var cirka 10 000:-. Inga som helst märken, revor eller andra defekter. Mkt fräsch. 3500:- Ring oss, kollar ej mail. Henrik: 0761-464090 Therese: 0705-794797
Jag ska nu sälja min mycket fina divansoffa pga flytt. Soffan är av modell Easy XL-divan och tyget zemi beige. Divanen kan placeras på valfri sida av soffan. Jag inhandlade soffan på Käkeläs möbler i Västerås i oktober 2010 (inte äns 1 år gammal!) och är fortfarande i nyskick. Mått: Bredd: 245 cm Djup: 95 cm Divan: 147 cm Nypris var 7350 kr, säljer den nu för 4800 kr! Kvitto finns kvar! Först till kvarn!
Hejsan säljer nu vår skinn soffa , den är i bra skick ny pris på soffan är 25 000 kr Den är ca 4 år gammal Vi vill ha 4 000 kr , vi begär inte mer på grund av att vi väntar på ny soffa och inte har plats att förvara den . Ni kan nå mig alla tider på både mejl och mobil . Nicolina