Quantcast
Till salu inom: ”

divansoffa säljes

Divansoffa

Umeå
Divansoffa

Norrköping
Divansoffa

Stockholm

Tidigare annonser till salu

En fin och rymlig etta på 38 kvm, med ca 20 minuters gångavstånd till centrum uthyres. Lägenheten är möblerad, i gott skick, och har nyrenoverat badrum, eget kök, sovalkåv samt en rymlig walkingcloset. Lägenheter hyrs ut under Januari till Augusti pga praktik. Kvar i lägenheten kommer bland annat min LSD TV på 42 tum, divansoffa med mera vara. Där med Endast seriösa göra sig besvär för ett andra hands kontrakt. OBS. el tillkommer. MVH/ Ramona
Jag säljer nu min fina divansoffa till ett mycket förmånligt pris. Det är nu dags för flytt och jag får inte längre plats med soffan. Den är i otroligt bra skick och jätteskön. Du är välkommen att komma och kolla på soffan om du så vill! (Prydnadskuddarna och filtar ingår ej) 2,74cm lång 1,58 djup (divandelen) Divandelen kan lätt bytas till andra sidan om man så skulle vilja. Finns på Södermalm i Stockholm! Har du frågor, tveka inte på att höra av dig!
Min Chokladfärgade divansoffa för minst tre personer ska säljas. Soffan är ganska robust, men ändå inte klumpig. Slitstarkt tyg. Tycker att färgen på bilden är väldigt rättvis! Väldigt skön att sova i som att sitta i! Nås helst via mail (svarar snabbt) då jag jobbar långa dagar är det svårt att svara i telefonen, men går även bra med sms! Priset går att diskutera vid snabb affär!
Nyskick inköpt 2011-05-24 på Underbara Hem knappt använd, ska bort pga utlandsflytt kostade då 5995 kr kvitto med garanti medföljer och kuddarna följer med den andra är grå och på den står det Live. Ring vid intresse kollar aldrig mail. Mått längd ca 255 cm bredd ca 91 cm och längd på divansidan ca 185 cm. Mattan på bilden ska också bort inköpt samtidigt så nyskick på den med kostade 998 kr mitt pris 600 kr mått längd ca 197 cm och bredd ca 140 cm.
Hej, säljer nu divansoffan. Den är mörkbrun i färgen och har måtten : Soffan; 335x238cm Fotpallen; ca 70x80cm DVS. Den är väldigt stor! Det är inga skador på soffan! Endast ett år gammal! Vi har hundar i familjen. För mer info kontakta mig. Smsa/Ring/Mejla (säkrast att nå mig via sms eller mejl när jag inte har möjlighet att svara jämt) Du får självklart komma och titta på den! Inköpspriset = 14000kr, NU = 8200kr BVSA!! / Evelina