Quantcast
Till salu inom: ”

gammal hatthylla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Uppsala
Lampor

Umeå
Piano

Linköping

Tidigare annonser till salu

Ska sälja bilen pga jag har fått tag i kombi. Bilen är i bra skick för sin ålder, gått ca 37000 mil. Besiktad fram till sista mars nästa år. Finns lite rost men mestadelas ytligt. Framskärmarna bytta för ca 5 år sen Mycket nytt som te.x bromsbelägg runt om,fjädrar runt om,stötdämpare fram bägge spindelledar fram,båda kopplingscylindrarna.olja och filter bytt regelbundet.Sitter två 6*9 och två 7*10 i hatthyllan samt ett slutsteg och nån gammal mp3 spelare som följer med. Följer ej med sommardäck men bra vinterdäck!Sitter avtagbart drag på den. Ring för mer info,har säkert glömt nåt.
Säljes P.G.A m3 köp *Nybesiktad på måndag *22000mil *m3 front & sidokjolar *chippad *Sportluftfilter *Coillovers (höj & sänkbar fjädring) *2.5 tums avgassystem *17" Med fet fälgbana *CD-MP3 USB *Baslåda 6.9:or i hatthyllan Detta är ingen sönderkörd bil, utan den går som den ska, inga missljud i motor eller låda, extremt fin invändigt hel och ren överallt. Dock så är det en gammal bil så lite småskavanker finns det men inga stora grejer. Pris:35000kr grymmare bil för pengarna blir nog svårt att hitta.
Har nu tänkt sälja min golf pga ny köp!. Det är en Golf CL från -86. Den går väldigt bra både i motor och växellåda och är väldigt billig att köra!. Följer med sommar och vinterdäck på fälg!. JVC stereo + en CD växlare som rymmer 12 st skivor och två st 6x9or (högtalare) i hatthyllan. Det är en gammal bil så finns lite att fixa på utseendet. Maila eller ring för mer information.
en vw golf 2 säljes fullt fungerande bra brukskick. cd-spelare med högtalare i dörrarna och hatthyllan besiktad för en månad sen utan anmärkning sommar och vinterdäck relativt rostfri under men finns lite små skavanker och början till rost på några ställen på karossen men bilen är ju 20 år gammal. saker som bytta under hösten kylaren och fläktgivaren kamrem och vevaxelremskiva generatorremmen olja och alla filter en massa reservdelar kan medfölja om du är intresserad av det.
Obes. avställd. Ganska fint skick. Saknas batteri men kan fås till mot pristillägg. Saknas även hatthylla. Lite orolig på tomgång annars går den som ett skott. Sommardäck sitter på kan skicka med vinterdäck också men dom ligger på fel fälgar. Finns även alu-fälgar med sommardäck. En gammal bil men hon har mycket kvar att ge. 2000:- eller bud ev. byte förslag. Eftersom jag håller på med loppis kan allt vara intressant. Med Batteri och alu-fälgar med sommardäck. 3000:- Ring eller maila Men ring inte efter 19:00 eftersom jag börjar jobba tidigt.