Quantcast
Till salu inom: ”

gammal industrifastighet till salu säljes

sängbord

Karlstad

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Halmstad
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Om fastigheten Lokalen är belägen i en anrik gammal fastighet som kontoriserades på 80-talet. Öppen planlösning med 5-6 kontorsrum. För den som färdas med bil finns det gott om parkeringsplatser att tillgå. Om lokalen Rymlig kontorslokal med öppen planlösning med 6 st enskilda kontor och gemensamhetsutrymmen. Omgivning Området Wiskadahl präglas av industrifastigheter som blivit kontoriserade. Gott om p-platser i hela området och gångavstånd till Centrum och Knalleland. Högskolan i Borås ligger bara ett stenkast ifrån fastigheten. Närservice Bra service finns inom området, då man lätt tar sig till restauranger, butiker, apotek och livsmedelsbutik mm. Kommunikation Busshållplats finns i fastighetens absoluta närhet. Lätt att ta sig till fastigheten ca 5 minuters promenad från Centralstationen. Färdas man med bil finns det gott om p-platser som hör till fastigheten. Lokaltyp Kontor 535 m²
Lokalen på 80kvm (se bilderna) ligger i plan 2 och är i en gammal industrifastighet med warehouse stil (med tegelväggar, stora fönster och högt i tak) och därmed en kreativ miljö. Larm finns instasllerat i lokalen. I dagsläget finns bara denna lokalen kvar. Spårvagns hållplats precis utanför. 1 minut från E6. 750kr/kvm exkl moms. 9 månaders uppsägningstid eller längre om så önskas. El/värme tillkommer med 500-1000kr/mån. Parkeringsplats finns att hyra för 350kr/mån.
Industrifastighet Verkstadslokal på 100 kvm och ca 2-2500kvm inhägnat med gunnebostängsel som är 5 är gammalt. Det finns omklädnings rum och toalett + ett fika rum med pentry med kyl och spis. Pris ide: 500 000:- Mer bilder finns. KAN ÄVEN TÄNKA MIG ATT HYRA UT DET PÅ 12 MÅNADERS KONTRAKT FÖR 4500:- I MÅNADEN KALLHYRA TALAR ENDAST SVENSKA OCH EVENTUELL HYRESGÄST KOMMER JAG ATT GÖRA EN KREDIT KONTROLL PÅ.
Verkstad/lagerlokal inrymd i större industrifastighet. 4m takhöjd. Ca 90kvm. Övervåning med 140kvm övernattningslägenhet 6 rum och kök med toa, dusch, kök, tvättstuga. 2 år gammal 6kw luftvärmepump ingår. OBS: Ej modern standard men funktionellt. 3 parkeringsplatser. OBS, OBS: Lokalen ej lämplig för professionell bilverkstad, biltvätt, polering. Bilar/motorcyklar för hobbyverksamhet är dock ok. Lugnt område o trevliga grannar. OBS: Hyresvärd måste godkänna den nya gästen. Hyra: 7900:-+moms. Pris: 175.000:- Endast seriösa mailsvar på svenska tack.