Quantcast
Till salu inom: ”

gammal kontorsstol säljes

Tidigare annonser till salu

en gammal klassiker där du låter ryggen ha fritt spelrum dvs du undviker statisk hållning och stelhet därav. speciell ergonomi och lösning i denna möbel för dig som inte lyckas sitta skönt med kontorsstolen som har rygg tex. höj och sänk-barheten (eller spaken du ser på bilden, vad den nu haft för funktion?) är ej i funktion (kanske går att fixa vet ej!) så det är viktigt att du har höj-/sänkbart skrivbord om du skall ha stolen framför skrivbordet gissar jag. därför säljer jag denna billigt.
Hej Har en Kontorsstol som är köpt på materialmännen som jag inte använder då vi inte har något skrivbord till den och för att den inte har någon plats till den nya lägenheten vi ska flytta till. Den är i svart tyg + svart läder, kanon skön att sitta i. Stolen har höj och sänk funktion samt tipp funktion bakåt. knappt ett år gammalt. Pris 200
Skänk/tv-bänk 2 år gammal, från Mio Möbler: Bredd 180 cm Djup 45 cm Höjd 54 Vitrinskåp, 2 år gammal från Mio Möbler: Bredd 110 cm Djup 45 cm Höjd 118 cm Svart arbetsstol, inköpt 2011 på IKEA. Höj och sänkbar. Samtliga säljes på grund av flytt och finns i Henriksdal i Nacka. Tv-bänk 700:- Vitrinskåp 800:- Säljes tillsammans för 1000:- Stol 300:-
Hej, Säljer min kontorsstol modell större. Ca 15år gammal. Svart konstläder. Höj/sänkbar samt möjlighet att luta stolen bakåt. Går att låsa i ett uppfällt läge. Hyfsat skick. Armstöden är något slitna samt mindre sprickor längs sidorna på baksidan. Hämtas i Falkenberg. Eventuellt finns möjligheten till leverans längs med E6an mellan Falkenberg och Göteborg fredagen den 14/10. Skambud undanbedes.
Hej! Nu säljer jag 3 fina objekt till bra pris. Sängen är en skön IKEA säng av modell Sultan, bredd 120 cm. Soffan är 3 år gammal och fortfarande i fint skick. Kontorsstolen är i skinn och håller bra kvalitet. Passa på att köpa hela paketet och tjäna pengar, eller köp delar av det. styckpriset är 1400 kr för sängen, 200 kr för soffan och 250 kr för kontorsstolen. Vid Intresse hör av dig!