Quantcast
Till salu inom: ”

gammaldags byrå säljes

Blå byrå

Helsingborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer p.g.a flytt och dessa saker får inte plats i nya lägenheten. Bild 1. Fin och välskött beige soffa för 400 kr. Bild 2. 2 st likadana 90 sängar säljes. Båda för 500 kr, eller endast en för 300 kr. Bild 3. Fin gammaldags byrå/nattygsbord. 200 kr. Finns att hämtas i Mora! Smsa, ring eller maila. Mvh Ebba
Jag säljer en gammaldags byrå som jag tyvärr inte har plats för längre. Den är i trä med 4 lådor och utan beslag. Man öppnar lådorna med en nyckel. De två främre benen är lösa men den kan stå problemfritt ändå, annars går det säkert att slå i dom med en spik. Annars är den i fint skick. Höjd: 1,07 m Bredd: 1 m Djup: 48 cm Går att hämta dagtid och kvällstid.
Säljer denna byrå för att kunna nyttja det lilla hallutrymmet jag har bättre. Hade behållit den annars. Äldre modell, gediget trä helt igenom, ingen faner, vackra detaljer. Endast lite sliten ovanpå, gammaldags lackfinisch som är npgea nyanser mörkare än själva träet. Går slipa bort om man vill. 2000 kr, priset kan. diskuteras vid snabb affär. Endast avhämtning, har ej tillgång till bil. Maila vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min byrå pga platsbrist. Den är i lite gammaldags stil och lite mer offwhite än kritvit. Det är en rejäl träbyrå. Träplattan på ovansidan och knopparna är betsade i svart. Går att måla om om man vill. Ena plattan på halva sidan av byrån (alltså baksidan) saknas. Inget som syns och lätt att köpa om man vill ha en baksida. 3 stora lådor och 4 små. Mått; H1,25cmB1mD49cm Pris 700kr Billigare vid snabb affär. Vid intresse maila gärna.
Vi säljer nu en mycket fin gammaldags byrå med bra förvaringsutrymmen, och även en klassisk Billy-bokhylla från Ikea i svart. Vill gärna få sålt dom så snabbt som möjligt så vid snabb affär och hämtning kan priset diskuteras! Pris för byrån: 100 Kr Pris för hyllan: 20 Kr Mvh Kim Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.