Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt kök säljes

Tidigare annonser till salu

Ett litet trivsamt semesterhus med ljust allrum och ett mindre kök. Huset ligger inte långt från stranden och inbjuder till promenader oavsett årstid. På norra Själland ligger de fantastiska stränderna som ett pärlband. Kristallklart vatten framför de höga branterna vid Tisvilde, här ser du över till Sverige. Här finns några av de vackraste natur- och skogsområdena i Danmark. Heatherhill är ett öppet kuperat och skyddat naturområde med stora ljungkullar. Den krokiga trollskogen utmed kusten från Tisvildeleje till Asserbo Plantage består av 100-180 år gammal tallskog. I området ligger Danmarks största sjö Arresø med ett rikt fågel- och djurliv, och här kan man även få en spännande upplevelse med skeppet Frederikke.
Lägenheten ligger mitt i centrum i Södertälje. det tar 3 minuter för att gå till/från pendeltåg station. Den har en fin utsikt från fönster och balkong över Torekällberget. Den ligger på den sista våning i ett lugnt område Det finns ett stort rum, ett kök, hall, badrum och balkong och bredvid köket en lite matsal. Fastigheten har en gammal hiss. Internet med kabel : C-sam Vid behövs skickar jag till dig bilder från lägenheten. Skicka bara ett meddelande, jag kollar varje dag här...
En 30+ år gammal par som bår i centrala Göteborg. Vi är mycket tyst och respektfull, letar efter ett hem hemifrån. Vi kommer ursprungligen från Kanada och är här för min mans arbete. Vi har bott här under de senaste sju månaderna och är spännande att få det fina vädret, att njuta av staden! Vår nuvarande avtalet är upp 15 Juli. Vi söker en trevligt inredda, fräsch, ljusa två sovrum/vardagsrum/kök, lägenhet (perferably med parkering), i Innerstaden/ Centrum-området för de närmaste året. Referencer finns. Endast kontakt via telefon.
Säljer nu en diskmaskin pga att vi byggt nytt kök. Den är drygt 1 år gammal och har en massa funktioner! T.ex. 6th sense, Power clean, multizone mm. Diskmaskinen får ibland ett felmeddelande, som enligt hemsidan betyder att det är något fel på flottören. Säkert lättåtgärdat för den händige. Verkar vara ett vanligt fel på modellen när man söker på det, kanske finns tips hur man lagar det också. Ej använd sedan i januari. Pris kan diskuteras vid snabb affär!
Önskar byta lägenhet! FINNES: Ljus och genomgående Fräsch lgh (2 tr) på Väster, 68 kvm, högt i tak och stora fina fönster. Solig och fin balkong mot innergård med utgång från köket. Lgh är Omrustad 2009 med nya parkett-golv, stukaturer, samt fina tapeter. Utrymme för disk- och tvättmaskin. Möjlighet att köpa mina vitvaror om intresse finns. Välutrustad tvättstuga finns i trapphus. ÖNSKAS: 3:a alt 2:a med stort vardagsrum, helst på Öster/Söder men allt som är någorlunda centralt är av intresse - Är öppen för förslag! Hör av er via tele eller mail - Kan hända att jag ej har möjlighet att svara dagtid pga. arbete.