Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt medicinskåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jättefint och unikt vitrinskåp/medicinskåp/tittskåp söker nytt hem, pga platsbrist. Detta skåp är inte gammalt i den bemärkelsen men har en charmig gammaldags sliten look i spräckligt vitt och grått med handtag i form av fyra vita porslinsknoppar. En låda o botten och fyra hyllor inuti. Glaspartier på sidorna samt på dörrarna. Storlek på möbel: HBD: 173 x 88 x 30 cm Pris: 2000kr Endast seriösa köpare tack. Kontakt via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
P g a flytt så passar vi på att göra oss av med en del. Ett badrumsskåp inköpt Ikea för ca 15 år sen. Modellen är som ett gammalt medicinskåp. Mått: höjd 192 cm, djup 36 cm, bredd 37 cm. 3 hyllplan av glas. 3 lådor. Färg ljusblå någon typ av trämaterial med matt vitmetallram. Glasdörr. Använt men fint. Pris därefter. Hämtas i Klagshamn.
Söker liknande skåp som bilden visar. Raka linjer, ej svarvade ben. Alternativt ett vitrinskåp som går i liknande stil. Gärna vitmålat, men absolut inget krav. Gammalt medicinskåp fungerar också:)
Gammalt Medicinskåp! Har stått på ASEAs industriklinik. Säljes för 2000:-