Quantcast
Till salu inom: ”

lediga lägenheter privata växjö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag heter Melinda Höglind, är 28 år och kommer från Lund. Från och med årsskiftet kommer jag att arbeta heltid på Länsstyrelsen i Växjö och söker därför boende. Gärna centralt eftersom jag reser mycket både i jobbet och privat och därför gärna har nära till tågstationen men det är inte nödvändigt. Om ni har en lägenhet som är ledig redan nu eller till årsskiftet så får ni gärna höra av er till mig. Som person tycker jag om lugn och ro, har inga husdjur, röker inte och har inga betalningsanmärkningar, jag är en idealisk hyresgäst. Ring eller maila mig!
Lägenhet i privat hyreshus uthyres. Förråd, bilplats, vatten- & värme ingår. Ledig för inflyttning: 2012-05-01
92 m2 balkong,öppen spis, garage privat hus, uthyres till lugnt par, djur och rökfri, Hyran är ink. värme ström, vatten och garage. Ledig november.
Har en lägenhet på Nygatan 30 vid teatertorget i Växjö att hyra ut. 4 rum och kök ca. 117 kvm. med egen privat uteplats på taket mot inne gården. Helt nyrenoverad och ligger på 2:a plan. Ledig 2013-08-01. Hyra 12 350:- kr./mån. Carport finns att hyra till för 700:-kr./mån. Mikael Jonsson
Hejsan! Jag hyr idag en privat ägd lägenhet på söder. Jätte fin. Bra hyresvärdar. Ljus och fin. Vatten ingår. Bara el som tillkommer. Ledig från 1/7. Maila eller ring mig.