Quantcast
Till salu inom

"gasmask säljes"

Gävle
Igår

Gasmask - Skyddsmask

400 kr
Blocket.se
Södertälje
Igår

Andningsskydd

9 000 kr
Blocket.se
Lindesberg
Igår

Oanvnda folkgasmasker

150 kr
Blocket.se
Butik Gotlands län
11 år

Mr Bean 10 år - Del I

Hyrahyra.se
Butik

Gasmask

99 kr
NYTT Partyhallen

Tidigare annonser till salu

Buell xb12s -05

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Hej! Säljer nu min MC! En unik Buell xb12s som går fint och rullat 2259 mil i nuläget. Olja/oljefilter blivit bytt inför varje säsong. Bra framdäck, bakdäck slitet men skickar med nytt. Olja och oljefilter för ett nytt byte skickas med. Kostat på den en del för att få den mer "rå" Har installerat "halo-eyes" innanför gasmasken som enkelt slås av- och på med en spak. Då ersätts halvljuset men helljuset fungerar precis som vanligt vid ett knapp tryck. Maila eller ring för mer info! Pris: 55000:- mvh: Antonio
55 000 kr
Blocket.se

Helt Nya Original Sovjet Gasmask GP-V7

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Original, helt nya GP och GPV7 Gasmask från Sovjetisk armen 1982. Levereras med fungerande oanvänd filter, vattenflaska, extra glas och väska. GPV-7 har ett rör som man kan ansluta till en vattenflaska och dricka genom. Justerbar i storlek på baksidan. Bra synfält och talemembran så att man kan prata genom den. 290 kr /GP 350kr /GP-V7 Köparen står för frakten om det ska skickas.
290 kr
Blocket.se

Playmobil stegbrandbil. finns i LULEÅ

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Playmobil stegbrandbil. Stegen går att höja och förlänga. Blinkande blå lampor på taket. 5 figurer med varierande tillbehör hjälmar, rökdykarutrustning, gasmask. Till bilen hör en bår, motorsåg, brandsläckare, fläkt och slang. Extra låda med tillbehör såsom vägspärr, vägkoner, brandpost, slang, yxa mm. Allt i mycket gott skick. Pris för alltihopa 375 kr OBS! Finns i Luleå inte i Arjeplog Frakt 75kr om ni vill få den skickad till annan ort.
375 kr
Blocket.se
Hobby  ·  Skövde

Hjälmar gasmask ryggsäck

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Grejjer i bra skick, säljes för 500kr ihop!
500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord