Quantcast
Till salu inom: ”

gasmask säljes

Gasmask

Helsingborg

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu min MC! En unik Buell xb12s som går fint och rullat 2259 mil i nuläget. Olja/oljefilter blivit bytt inför varje säsong. Bra framdäck, bakdäck slitet men skickar med nytt. Olja och oljefilter för ett nytt byte skickas med. Kostat på den en del för att få den mer "rå" Har installerat "halo-eyes" innanför gasmasken som enkelt slås av- och på med en spak. Då ersätts halvljuset men helljuset fungerar precis som vanligt vid ett knapp tryck. Maila eller ring för mer info! Pris: 55000:- mvh: Antonio
Original, helt nya GP och GPV7 Gasmask från Sovjetisk armen 1982. Levereras med fungerande oanvänd filter, vattenflaska, extra glas och väska. GPV-7 har ett rör som man kan ansluta till en vattenflaska och dricka genom. Justerbar i storlek på baksidan. Bra synfält och talemembran så att man kan prata genom den. 290 kr /GP 350kr /GP-V7 Köparen står för frakten om det ska skickas.
Playmobil stegbrandbil. Stegen går att höja och förlänga. Blinkande blå lampor på taket. 5 figurer med varierande tillbehör hjälmar, rökdykarutrustning, gasmask. Till bilen hör en bår, motorsåg, brandsläckare, fläkt och slang. Extra låda med tillbehör såsom vägspärr, vägkoner, brandpost, slang, yxa mm. Allt i mycket gott skick. Pris för alltihopa 375 kr OBS! Finns i Luleå inte i Arjeplog Frakt 75kr om ni vill få den skickad till annan ort.
*MR BEAN. (1989) En del människor är inte alls till någon hjälp när man hamnat i trubbel. Som t ex min studiekamrat när vi hade tenta: om jag får mer än 2 rätt blir jag förvånad. Eller den där nyfikne mannen på stranden när jag obemärkt försöker byta till badkläder. Eller den där uppblåsta gamla stofilen i kyrkan när jag bara försöker hålla mig vaken! Odugliga allihop- *GOD NATT, MR BEAN. (1995) På sjukhuset tar tålamodet slut, men jag har det underbart på Windsor Castle med en av drottningens vakter. Jag lyckas få honom att se alldeles prima ut! Senare drabbas jag av lite sömnlöshet, med följden att jag gör min bästa djurimitation på år och dag (om jag får säga det själv). *AKTA BABYN, MR BEAN! (1993) Jag var helt inställd på en förtjusande dag på tivolit, när en bebis plötsligt dyker upp från ingenstans (bokstavligen). Jag försöker hålla bebisens humör uppe så gott jag kan (bebisar kan vara så gnälliga) - vi kör runt och krockar lite med radiobilarna, jag byter till och med blöja efter tydliga indikationer på att det behövs (urk, på med gasmasken). Som tur är flyger den (bokstavligen) så småningom tillbaka till sin mamma och allt är i sin ordning. Tills jag kommer tillbaka till bilen. *MR BEANS FÖRBANNELSE. (1990) Jag har det hur tråkigt som helst vid bassängen - jag fattar inte varför trampolinen måste vara lika hög som Mount Everest. Hur som helst, jag lyckas hitta en parkbänk där jag slår mig ner och fixar en utsökt smörgås. Nu mår jag mycket bättre, ända tills....AAAARRRGGGHHH!! Skräckis!!
Grejjer i bra skick, säljes för 500kr ihop!

... eller prova att söka på gasmasker blocket