Quantcast
Till salu inom: ”

getinge autoklav billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gucci väska

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer här med en nästan oanvänd Bords autoklav(Getinge HS22 K5) med avjoniserare(Getinge DS200 deionizer) och en helautomatisk Rullsvets inplastare (Getinge GS 43). Perfekt för mindre tandläkarmotagningar vårdcentraler eller tatuerare. Nypris för detta är ca 106 000:- + moms. Det jag begär är 35 000:- skickar med länkar på produkterna,hittade inget om inplastaren men kolla med Getinge för mer info. Manualer,tillbehör samt två lådor med påsar till inplastaren i olika storlekar medföljer Autoklav HS22K5 http://www.skarhamn.getinge.com/viewPage.asp?id=2 Avjoniseringsfilter DS200 http://www.getinge.com/productPage.aspx?m1=115028548064&m2=115031301077&m3=115194325054&productGroupID=115031301077&productConfigID=115194325054&productConfigViewID=1&imageViewCategoryID=105540736477&languageID=5 helautomatisk rullsvets GS 43 hittar ingen info!kontakta Getinge
Högkvalitativ Getinge autoklav 224c VAC, dvs vaakumautoklav för sterilisering av både solida och ihåliga föremål. Säljes som renoveringsobjekt. Autoklaven går ej upp i temperatur, enligt tekniker på DAB dental behövs det troligtvis ett nytt kretskort för att den ska fungera igen. Köp den och byt kretskort eller ha den som reservdelsmaskin. I övrigt har den fungerat felfritt och är välvårdad. Har även en Getinge svets till förslutning av sterilpåsar som kan medfölja. Hämtas i Kristianstad, måste bort snarast!
GETINGEGRUPPENär en ledande global leverantör av utrustning och system som bidrar till kvalitetsförbättring och kostnadseffektivitet inom vård, omsorg och forskning. Utrustning, tjänster och teknologi tillhandahålles under varumärkena ARJOHUNTLEIGHför patienthygien, lyft och förflyttning, desinfektion, trombosprofylax, trycksårsprevention, sårvård,sjukhussängar och diagnostik,GETINGEför infektionskontroll och förebyggande verksamhet inom vård, omsorg och forskning samt MAQUETför kirurgisk utrustning, utrustning för hjärt- och kärlkirurgi samt intensivvård.   Getinge Skärhamn AB, ett produktionsbolag inom GETINGE GROUP, Infection Control, utvecklar, tillverkar och säljer steriliseringsutrustningar, autoklaver, främst för kliniker och praktiker inom tand- och sjukvård.  AnsvarsområdeTjänsten syftar till att utveckla och underhålla Getinges återförsäljarnätverk mot främst dentalmarknaden samt säljsupport mot Getinges gruppbolag inom delar av Europa. KvalifikationerVi söker dig som har marknadsekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt längre tids erfarenhet av kvalificerat operativt och strategiskt internationellt säljarbete mot återförsäljarnätverk Du har:En naturlig förmåga att skapa relationer och arbeta mot långsiktiga mål. Är en lagspelare, är utåtriktad och har god kommunikationsförmåga.Ett tekniskt grundintresse och förståelse som gör att du kan kommunicera med både tekniker och säljare.Ett stort affärssinne. Du kommunicerar obehindrat muntligt såväl som skriftligt på vårt koncernspråk engelska samt på tyska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Tjänsten är lokaliserad i Skärhamn på Tjörn med ca 70 resdagar. Du rapporterar till Säljchef. Frågor om tjänsten besvaras av Gert Linder, 0705-671020 och Jesper Wahlin, 0705-600261 För mer information om Getingekoncernen, se www.getingegroup.comLäs även mer om Getinge Skärhamns produkter, www.skarhamn.getinge.com  Du är välkommen med din ansökan snarast, dock senast 6 februari 2011,  då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka till:Getinge Skärhamn ABIndustrivägen 5471 31  Skärhamn  Alternativt E-mail till jesper.wahlin@getinge.com Märk: ”Area Sales Manager”