Quantcast
Till salu inom: ”

ginge gräsklippare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

klippare

Valdemarsvik
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 st klippare som behöver lite jobb, båda startar på första draget! Laga eller köp båda och bygg ihop till en. Klippare 1 är en Stiga, vajern till motorbroms är kass. Klippare 2 är en Ginge, hjulen är dåliga, 1 fjäder till förgasaren fattas, fäste till motorbroms är ersatt med ett klammer. Och sen har jag säkert glömt nått!!! 400:-/st eller 600:- för båda. Finns i Ljungbyhed Annonsen kvar = klippare kvar.
Hej Säljer nu en ginge cylinder gräsklippare. Ginge park är en klippare som tillverkats i samma konstruktion i över 40år. En cylinder klippare klipper gräset med ett rent skär som en sax. Istället för att slita av gräset som vanliga klippare gör. Detta lämnar ett skadat grässtrå som lättare tappar näring och kan torka ut och bli sjukt. Den har drivning och startar och går fint. Priser slumpas iväg för 900kr vid snabb smidig affär.
Har två gräsklippare som jag vill bli av med. Båda har Briggs & Stratton motorer som provstartades strax innan bilden är tagen. Dom är inte nya men startar och fyller sin funktion. Pris: 300Kr styck eller 500Kr för båda Dom finns i centrala Hultsfred Ring vid intresse 070-2820165 Oscar
Lättstartad Ginge klippare med 4,5 hk Briggs & Stratton motor. Helt ny kniv monterad. Har uppsamlare. Har en gång varit självgående och elstartande men är det inte nu. Fungerar dock bra att skjuta själv, då kugghjulen för självgåendedriften är bortmonterade (medföljer för den händige).
Ginge cylindergräsklippare (för perfekt resultat), självgående, med uppsamlare Tel 0709-221704