Quantcast
Till salu inom: ”

gipsfigurer säljes

HUSGERÅD

Skåne län

Tidigare annonser till salu

Ansikten av gips var en riktigt svensk hushållsklassiker på 50-talet, här har vi en sådan av den lite större modellen i form av av en vacker afrikansk kvinna. Väggreliefen är i ett mycket gott skick, något som är vanligt med dessa gipsfigurer är att de är spräckta - men denna är absolut helt fri från sprickor och har behandlats mycket väl genom åren! Väggfästet är mycket stabilt och inga tecken på ansträngningar i såväl gips som hänge finns vilket är högst trevligt då man inte vill riskera att en sånhär pjäs faller ner i teakmöblerna. Frakt betalas av köparen!
Stor mäktig Gipsfigur (borde vara gips) Örn, falk 40cm riktigt fin tecknad och mäktig! 400kr Stor tavla "fågelström?" landskapsmotiv med belysning. 107x80cm (ram) 500kr Tavla Anders Nillson, båtmotiv i dimma. "lite grå" grå ram (ej bild, kan maila) 77x65cm (ram) 500kr Tavla -50 fasilko. handbollspelare. märg-pelle jojo sälen mm 500kr Antikt sidebord bord 60cmx60cm 400kr Är annonsen kvar är sakerna kvar! Finns mellan Alingsås o Vårgårda lätt att hitta.
Ja nu har jag rensat lite och säljer av lite möbler och inredningsdetaljer som helt enkelt inte får plats. Möblerna är i den lantliga, shabby chica stilen och de säljes var för sig eller tillsammans. Spelar ingen roll för min del. Järnsäng, utdragbar, från tidigt 1900-tal. Storlek 80*190 cm. Prisidé 2000:- eller högstbjudande. Nytt pris 1800:- Gipsfigur av vackert kvinnoansikte. Mycket fint skick (och väldigt tungt). Pris 100:-. Halsbandshållare, Madame Stoltz, figur i trådslöjd. Prisidé 75:-
Äldre modell, läkarpall, pris 750:- Helan & Halvan, b70cm h 65cm, pris 500:-