Quantcast
Till salu inom: ”

goldendoodle sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Bilda förlag. 2007. Inbunden bok i mycket fint skick. Namnad på försättsblad. Lite nött skyddsomslaget upptill och nertill men som helhet gott skick. 276 sidor. (HiLi ISBN: 9789157478931)Ove Torgny berättar om en sällsynt engagerad människa, som reste strapatsrikt, till häst. Med många roande citat ur Linnés egna reseberättelser skildrar han vad Linné var med om, men han berättar också vad dagens resenär kan se i Linnés spår. Att resa med Linné blir en kulturhistorisk upptäcktsfärd i 1700-talets Sverige. Åtskilliga böcker som ges ut till jubiléet 2007 vänder sig till specialintresserade. Med Linné genom Sverige är sannolikt den bok som bäst tillgodoser en bred allmänhets intressen inför firandet av 300-årsminnet av Linnés födelse. Läsaren får:? Linnés liv återberättat i en minibiografi? Inblick i hur man reste på Linnés tid? Fylliga skildringar av alla Linnés egna resor? Lärjungarnas reseuppdrag sammanfattadeOm författarenOve Torgny, född 1935 i Skara, har efter historiska studier i Lund verkat som journalist och författare. Bland ett flertal böcker kan nämnas ""Linnés skånska resa berättad 250 år senare"". Han är också lokalhistoriskt engagerad i en serie hembygdsböcker om Ängelholm.
Kulturdepartementet / Kultur i hela landet. En bok för alla, Stockholm. 1997. Laminatband, 160 s. 18 x 15 cm. 250 gram. Mycket gott skick/utan bruksspår.(Serie: En bok för alla). Antologi med 37 berättare av utländsk härkomst som ger sina personliga synpunkter på Sverige. Berättelserna sträcker sig från 1940-talet fram till 1990-talet. Upplevelserna är varierande; många känner värme, glädje, stolthet men även skam i sitt nya hemland. Saknaden efter hemlandet är stor. Den förändrade flykting- och invandrarpolitiken berörs också.
Inbunden. Nyskick. Skånska allmogetäppor med buxbomsgirlanger, slott med gammaldags äpplen, medeltida örtagårdar och spännande samlingar av lavendel och julrosor ? allt finns runt hörnet. Sverige är fullt av underbara trädgårdar för alla smaker. Det är bara att fröjdas åt floder av blå salvia, historiska tulpaner, magnolialundar och bibliska trädgårdar med Moses gurkor. Det växande trädgårdshistoriska intresset i vårt land har gett oss ett överflöd av doftande rosengårdar, av renässansträdgårdar och barockanläggningar med gamla anor i södra och mellersta Sverige. Men vem kunde tro att det finns ett Versailles i Dalarna? Eller att Västerbotten har förtrollande vackra liljor? Ett trendigt kafé med svällande vindruvsklasar och citronträd i ett orangeri kan vara ett behagligt utflyktsmål, liksom vilda orkidéängar och en tujakatedral. Och vad sägs om en sagolik norrländsk bäckravin med rhododendron och bergsvallmo? Monika Björk berättar engagerat och personligt om 111 trädgårdsupplevelser. Ett par är natursköna promenader i det vilda, resten öppna trädgårdar med eller utan inträdesavgift..
Har en goldendoodletik på 3 år,höfter,armbågar och ögon ua.Söker goldendoodle eller pudelhane för parning.
tikvalp korsning kungspudel/golden retriever. 12 veckor gammal.