Allt till salu inom "goldendoodles valpar till salu"

Sortering:
Helsingborg
Igår

cockerpoo valpar

24 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Igår

Pomeranian valpar

20 000 kr
Blocket.se
Örkelljunga
Igår

Yorkshireterrier SKK stamtavla

25 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Trollhättan

Hundvalpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Eftersom vi bara har 4 valpar kvar säljer vi sötnosarna för endast 7000:- Leveransklara redan den 3 maj! Nu har ni chansen att få bli ägare till en "äkta" Goldendoodle där båda föräldrarna är goldendoodle i flera generationer. Rasen är en av de mest populära godkända raserna utomlands pga av dess otroliga personlighet, intelligens, allergivänlighet mm. Rasen fäller minimalt beroende på pälsen den har som kan variera från krullig, lockig eller vågig. Valpen vid leverans är veterinärbesiktad, chippad, avmaskad och vaccinerad. Valppaket medföljer med foder,leksak och snuttefilt.
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Bedårande golden retriever Valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Vacker kull F1 Goldendoodles. Hanarna är SEK3500 varje och honorna ärSEK4000. De varierar i färg från mycket ljust gyllene till mörkt rött och nyanserdäremellan. De var valpat och höjs inomhus så de kommer att komma förebortskämda och väl igång rumsren. Valparna är fett och friska, har avmaskade och har sin första vaccination. Dessa barn har mycket fina kappor och håller mycket hög kvalitet.
4 000 kr
Dagensannonser.se
Hund  ·  Skaraborg

Goldendoodle valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mamman Storpudel och pappan Golden. Sociala aktiva hundar. Uppväxta i hemmiljö, vana vid barn, andra hundar samt katter och hästar. Haft möjlighet till utevistelse. Leveransklara 2012-03-03 är då veterinärbesiktigade och chippade. Kan tingas mot handpenning 1000 kr.
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj