Quantcast
Till salu inom: ”

goldendoodles valpar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Eftersom vi bara har 4 valpar kvar säljer vi sötnosarna för endast 7000:- Leveransklara redan den 3 maj! Nu har ni chansen att få bli ägare till en "äkta" Goldendoodle där båda föräldrarna är goldendoodle i flera generationer. Rasen är en av de mest populära godkända raserna utomlands pga av dess otroliga personlighet, intelligens, allergivänlighet mm. Rasen fäller minimalt beroende på pälsen den har som kan variera från krullig, lockig eller vågig. Valpen vid leverans är veterinärbesiktad, chippad, avmaskad och vaccinerad. Valppaket medföljer med foder,leksak och snuttefilt.
Söker du en trevlig och aktiv sällskapshund av mellanstorlek så planerar vi goldendoodle valpar med leverans ca juni-juli 2015! Man kan nu förhandsboka en valp dvs ställa sig på intresselistan. Pappan är en lugn och trevlig stabil mellanpudel och mamman en vänlig och pigg goldendoodletik (storpudel- golden).Båda föräldrarna bor i barnfamilj och är härliga familjehundar. Troligtvis får valparna den ickefällande pälsen. Vi förväntar oss vänliga och aktiva hundar såsom sina föräldrar . Storleken blir en mellan goldendoodle !! Vid leverans efter 8 v är valpen : * uppfödd i hemmiljö ~ avmaskad flera gånger~vetrinärbesiktigad~idmärkt~vaccinerad ~ påbörjad rumsrenhetsträning~biltränad~nybadad med nyklippta klor. Välkommen
Vacker kull F1 Goldendoodles. Hanarna är SEK3500 varje och honorna ärSEK4000. De varierar i färg från mycket ljust gyllene till mörkt rött och nyanserdäremellan. De var valpat och höjs inomhus så de kommer att komma förebortskämda och väl igång rumsren. Valparna är fett och friska, har avmaskade och har sin första vaccination. Dessa barn har mycket fina kappor och håller mycket hög kvalitet.
Mamman Storpudel och pappan Golden. Sociala aktiva hundar. Uppväxta i hemmiljö, vana vid barn, andra hundar samt katter och hästar. Haft möjlighet till utevistelse. Leveransklara 2012-03-03 är då veterinärbesiktigade och chippade. Kan tingas mot handpenning 1000 kr.
Är det någon som planerar labradoole valpar eller goldendoodles, maila gärna mig! Jag är en djurälskare och har haft hund förut, har sett dessa doodle valpar och jag blev överförjust i dem! Jag bor nära naturen, men ska snart flytta och då bo vi sjön. Jag kan ge hunden ett aktivt hem med mycket kärlek.