Till salu inom

"goldendoodle hund till salu sverige säljes"

Butik Sigtuna
Igår

Audi A6 2.0 TDI Automat Pro...

114 800 kr
Blocket.se
Butik Sundsvall
Igår

Volvo V70 D4 Momentum 181hk...

169 800 kr
Blocket.se
Butik Sundsvall
Igår

BMW 116 i 5-door Sport Line...

114 900 kr
Blocket.se
Butik Gotlands län
2 dagar

Kepsar från Toxico

249 kr
ABC-Annons.se
Igår

Original konst

6 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Cloud7 hundväska

2 000 kr
Blocket.se
Butik Nacka
Igår

Suzuki DF100 BTX 1 ex på la...

124 400 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Volvo L70C

312 500 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Husqvarna DXR 140

Blocket.se
Bjuv
Igår

American bully tricolor hane

25 000 kr
Blocket.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Djurskötare  ·  Västerbottens län

Dagmatte i Skellefteå

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, Bergman är en trygg och stabil hund som är van med barn och andra djur. Han är en Goldendoodle, det vill säga en blandning mellan Golden Retriever och Mellanpudel. Det finns också en liten del Bordercollie i honom. Förrutom att Gooldendoodles får både lugnet från Golden och spralligheten från Pudel så får dom en fin päls som inte fäller så man slipper hundhår överallt. Han är pigg, lyhörd och väldigt lättsam men har behov av att få komma ut och röra på sig, lite intellektuell stimulans och vill vara med när det händer saker. Han är kastrerad och fungerar bra tillsammans med andra hundar. Senaste två åren har han varit hos en dagmatte i Linköping där vi bott. Där har han kunnat leka med andra hundar och barn på dagarna och han har trivts jättebra. Nu ska vi flytta till Skellefteå och hoppas på att han kan få en dagmatte där han får det lika bra som tidigare. Vi letar efter någon som är hundintresserad och kan ha honom måndag-fredag, typiskt mellan 08.00-17.30, ibland tidigare och ibland lite senare. Helst någon som bor i villa så han kan vara ute mycket och gärna tillsammans med andra hundar. Vi hoppas att du som har lust att ta hand om Bergman på dagarna inte bor allt för långt ut från Skellefteå så det blir smidigt att hämta och lämna. Just nu vet vi inte vart vi kommer bo. Vi flyttar upp i månadsskiftet februari-mars och från den 27 kommer Bergman vara i Skellefteå så ni får tillfälle att träffa honom och se om personkemin stämmer. Skicka gärna ett mail och berätta lite om dig och din erfarenhet av hundar så träffas vi sedan när Bergman är i Skellefteå. Ersättning enligt ö.k.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Dalarnas län

Goldendoodle valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Sociala och trevliga valpar födda 28 juni efter lika trevliga och harmoniska föräldrar söker kärleksfulla, aktiva och trygga hem för livet. De vill vara en del av din och din familjs vardag. Att skaffa valp är ett ansvar som noga bör övervägas innan du bestämmer dig. Leverans efter den 23/8, vid åtta veckors ålder. Då är valparna avmaskade, chippade, vaccinerade, veterinärbesiktade och dolda fel försäkrade i tre år. Vi tar emot besök och man kan då tinga en valp. Vi tar ut en handpenning på 1500: - som inte återbetalas. Mamman och pappan är ca 55cm höga och väger ca 23kg Båda föräldrarna är Goldendoodles dvs. en blandning mellan Pudel och Golden Retriever. De är väldigt sociala och lättlärda. Valparnas mamma Malva älskar alla människor, stora som små, och väljer gärna att hälsa på en främling framför att t.ex. äta en korv. Detta är en blandning som passar för många olika aktiviteter, spår, agility, rallylydnad, freestyle osv. Mamma Malva har t.ex. vandrat Kungsleden utan minsta problem. Dessutom älskar hon att bada och simma och tycker det är fusk att man måste ha stamtavla för att få göra vattenprov.. Ursprungligen ville man skapa en bra blandning för att få bra ledarhundar, man ville ha en arbetsvillig hund med stabilt psyke och en päls som inte fäller. Arbetsvilja och stabilt psyke fick man men pälsen… den fäller. Mamma är lockig och pappa släthårig.
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Lund

Pudelhanne till labradortik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej, behöver frisk och harmonisk storpudel eller goldendoodle/labradoodle med 75 % pudel till min genomhärliga labradortik. Det är bra om du bor i södra Sverige, och helst Skåne. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 234 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj