Quantcast
Till salu inom: ”

goldendoodle hund till salu sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag är en glad Goldendoodle valp född i slutet av oktober och redo för julen! Min mamma är golden retriever och pappa en vit storpudel. Vår mammas avelsanläggning och miljö kontrolleras och godkänns av länsstyrelsen enligt djurskyddslagen och följer SKK avel rekommendationer. Vi är båda umgicks med barn och andra hundar. Vi kommer naturligtvis att vaccineras, flisas, avmaskade och veterinär kontrolleras. Du är välkommen till i kontakt oss och Tinga din valp, är det möjligt att hämta semesterperioden eller senare. Med vänliga hälsningar, valp tomtar
Kungl. Gustav Adolfs Akademien för svensk folkkultur | Utg. 2014 | Förlagsband. | 169 s. | 9789187403095 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Hunden har alltid spelat en viktig roll i människans liv. Bland annat har den vaktat hennes bostäder och boskap, burit och släpat hennes ägodelar, givit värme, sällskap och förnöjelse samt tjänat som pälsproducent, medicinkälla och t.o.m. proteinreserv. Hunden har dessutom spelat en viktig roll i människans religiösa och rituella liv. Konsten, litteraturen och berättartraditionen har också inspirerats av hundens relationer till människan. Den här boken speglar hundens tillvaro och synen på hunden i Sverige och följer utvecklingen från stenåldern fram till våra dagar. Nio författare sätter här in hunden i olika kulturella och sociala sammanhang. För första gången ges i en samlad volym en bred kulturhistorisk framställning av vårt kanske mest älskade husdjur. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. OBSERVERA: DENNA BOK KOMMER VI INTE ATT KUNNA SKICKA FÖRRÄN EFTER SJUNDE JANUARI.
Hej, behöver frisk och harmonisk storpudel eller goldendoodle/labradoodle med 75 % pudel till min genomhärliga labradortik. Det är bra om du bor i södra Sverige, och helst Skåne. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.