Quantcast
Till salu inom: ”

söta kattungar säljes

Tidigare annonser till salu

Våra små mars kattungar behöver nu sina egna permanenta hem. Tjejerna: En grå/vit supersöt gosekatt En svart/vit jätte kelig flicka En hel svart blyg liten tjej Pojken Är en hel svart blyg kille som är redigt busig Alla katterna behöver hem där dom kan få komma ut, stallkatter eller villa med tillgång till naturen. Inga inrökta lägenheter med fransk balkong som utevistelse :)
Säljer två härligt busiga kattungar, en hel svart o en orginellt spräcklig. Den svarta är en hane o den spräckliga en hona. De var sålda men köparen var inte seriös så jag levererade dem inte till henne. Nu har du chansen att ge dem ett bra boende med mycket omsorg, en fördel om ni bor i närheten av landet. De är barnvana så det är bara positivt med liv o rörelse. Vi vill gärna att katterna kan var både inne och ute. Vi avmaskar dem innan leverans som är tidigast 9 juni o senast innan midsommarhelgen. På bilden är katterna ca 1 månad, vill ni komma och titta är det först till kvarn!!!!
Den 2/6 kom dessa 6 små söta kattungar! Det blev 4 killar och 2 tjejer. 1. Gulrandig - Tjej 2. Svart beige fläckig - Tjej 3. Svart/vit/brun randig - Kille 4. Gulrandig - Kille 5. Helsvart - Kille 6. Svart med vita tassar och mage - Kille Tinga din nya familjemedlen nu :) /150kr (Ges inte tillbaka vid ånger) Fler bilder kan fås vid intresse* Dom är flyttklara vid 12 veckors ålder, enligt blockets regler. /Sabina och Andreas
Nu har vi bara två små söta kattungar kvar,Doris & Nicke (Nickiz ). Dom är 15 veckor nu på måndag den 25 /7. det är en tre färjad hona och en svartvit pojke, de har 6 lor istället för 5, och därav deras ras, sjömanskatt. det är busiga, rumsrena och kelna. det är vana vid hundar och barn. hoppas att ni vill ge dessa två ett fint hem, vill gärna att bägge kommer till samma ställe. / Emma
Svea har fått ungar. En helt grå kille och två tjejer - en vit/beige och en sködpaddsfärgad. Alla tre har sin egen personighet, men alla är de fantastiskt sociala och tillgivna - precis som sin mamma. Modigast och mest framåt är vår lilla sköldpaddsfärgade flicka. Lugn och mysig är den fantastiskt söta vit/beigea flicka. Och Beatles, vår stiliga kille, är både busig och lugn. Vi önskar att kattungarna ska ha möjlighet att gå ut i sitt nästa hem och inte bli innekatter.