Quantcast
Till salu inom: ”

gräsklippare meec tools t475 139cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

klippare

Valdemarsvik
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gräsklippare Mecc tools T475 med 50 liters uppsamlare, 3,5 hp 4-takts motor, klippbredd 50 cm. Enkel justering av klipphöjden! Välskött och i fint skick, ej rost avsköljd efter varje klippning! Knivarna byttes förra året!! Startar lätt och fungerar bra, dock är drivningen för självgåendet ur funktion, går ju självklart att laga, men de stora kullagrade hjulen gör maskinen lättrullad, så det är inte nödvändigt! Ring eller smsa i första hand för mer info, kollar inte mailen så ofta. Ej gräsklipparen på bilden, men en likadan! Kan mmsa bild på den om så önskas! Priset är prutat och klart!
Lågt pris (ej prutbar) - jag vill har den såld snabbt, helst idag! Partner / Meec tools T475 Klippbredd 50 cm. Ej självgående, utan uppsamlare multiclip/mulcher model. Lättstartande och fungerande. Jag har inte haft något strul med den, eller upptäckt något fel - men jag har ingen behov av en så kraftig gräsklippare (liten gräsmatta). Evt. också intresserat av att bytta med en fungerande (ej söndersliten) Gardena 380-serie cylinderklippare, helst batteridriven (mot mer betalning, max 400:- ) Vill man har en helt nytt kniv så kostar en kompatibel universal mulcher kniv på Jula endast 249:- (Art.nr: 729170), och så har man en ny gräsklippare i många år. Originalkniven är i brukbar skick (nyligen ganska lite slipat o balans kontrollerat). Det är bara att starta den och klippa. :) Meec Tools T475139CC OHV Model: M501I Effekt: 2.6kW Varvtal: 3000/min
Gräsklippare Meec tools T475 139 cc 04. lite använd, pris: 700 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gräsklippare Meec tools T475 139cc. Endast använd en säsong.
Bensindriven gräsklippare, använd knappt en säsong, startar lätt, inga fel. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.