Quantcast
Till salu inom: ”

papegoja grå jako säljes

Grå klänning

Vaggeryd

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Papegoja sökes

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Moggan är 5 år & är en hona, hon är handtam, snäll, vill bli kliad, smekt varje dag samt vill vara i närheten var du är, Ej vingklippt, kan prata lite, men kan vissla å härma många sorters ljud. säljer henne pga min hane tycker inte om henne, dom kommer inte överens, har haft henne sedan maj- 2010. säljer även hennes bur mått höjd 170 cm, bredd 90 cm, djup 65 cm pris bur 3000kr
Har en underbar grå jako hona som jag måste göra mig av med pga min tilltagande astma. Hon är född 98-05-24. Hon är även chipmärkt. Uppfödarbevis finns givetvis. Hon är tam men kan vara lite reserverad mot nya personer innan hon lärt känna dom. Hon fungerar bra tillsammans med andra fåglar av samma storlek. Maila mig om intresse finns och om ni har några frågor. Ni som hör av er vet vad det innebär att hålla papegojor som husdjur. Givetvis kan priset diskuteras något vid rätt hem och snabb affär. Denna art kräver inte citesintyg från jordbruksverket.
Hej! Jag har tidigare haft 2 Grå Jakos och 1 Amazon och även fött upp nymf-kakaduor. Jag är 45 år och har nyligen blivit förtidspensionerad på grund av ångest-problematik. Barnen har blivit vuxna och flyttat ut. Jag söker nu en ny liten "livs-kamrat" att spendera all min tid på. Jag bor ensam och har hur mycket tid och tålamod som helst att lägga på en liten "sambo". Så jag kan garantera att fågeln får ett bra hem. Tyvärr är min pension snålt tilltagen och jag kan inte betala så mycket. Men om någon är villig att acceptera en avbetalningsplan skulle det fungera för mig. Jag är bosatt i Uddevalla.
Hej!Jag har tidigare haft 2 Grå Jakos och 1 Amazon och även fött upp nymf-kakaduor. Jag är 45 år och har nyligen blivit förtidspensionerad på grund av ångest-problematik. Barnen har blivit vuxna och flyttat ut. Jag söker nu en ny liten "livs-kamrat" att spendera all min tid på. Jag bor ensam och har hur mycket tid och tålamod som helst att lägga på en liten "sambo". Så jag kan garantera att fågeln får ett bra hem.Tyvärr är min pension snålt tilltagen och jag kan inte betala så mycket. Men om någon är villig att acceptera en avbetalningsplan skulle det fungera för mig. Jag är bosatt i Uddevalla.