Till salu inom

"papegoja grå jako säljes"

Landskrona
4 dagar

Grå Jako, unge

10 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
6 dagar

Grå Jako papegoja

12 500 kr
Blocket.se
10 dagar

Grå Jako papegoja

13 000 kr
Blocket.se
Eksjö
12 dagar

Grå jako

16 000 kr
Blocket.se
Västerås
3 månader

Grå jako

Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Gällivare

Papegoja Grå jako

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Moggan är 5 år & är en hona, hon är handtam, snäll, vill bli kliad, smekt varje dag samt vill vara i närheten var du är, Ej vingklippt, kan prata lite, men kan vissla å härma många sorters ljud. säljer henne pga min hane tycker inte om henne, dom kommer inte överens, har haft henne sedan maj- 2010. säljer även hennes bur mått höjd 170 cm, bredd 90 cm, djup 65 cm pris bur 3000kr
7 000 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Älvsborg

Grå Jako

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Har en underbar grå jako hona som jag måste göra mig av med pga min tilltagande astma. Hon är född 98-05-24. Hon är även chipmärkt. Uppfödarbevis finns givetvis. Hon är tam men kan vara lite reserverad mot nya personer innan hon lärt känna dom. Hon fungerar bra tillsammans med andra fåglar av samma storlek. Maila mig om intresse finns och om ni har några frågor. Ni som hör av er vet vad det innebär att hålla papegojor som husdjur. Givetvis kan priset diskuteras något vid rätt hem och snabb affär. Denna art kräver inte citesintyg från jordbruksverket.
4 000 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Västra Götalands län

Papegoja köpes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej! Jag har tidigare haft 2 Grå Jakos och 1 Amazon och även fött upp nymf-kakaduor. Jag är 45 år och har nyligen blivit förtidspensionerad på grund av ångest-problematik. Barnen har blivit vuxna och flyttat ut. Jag söker nu en ny liten "livs-kamrat" att spendera all min tid på. Jag bor ensam och har hur mycket tid och tålamod som helst att lägga på en liten "sambo". Så jag kan garantera att fågeln får ett bra hem. Tyvärr är min pension snålt tilltagen och jag kan inte betala så mycket. Men om någon är villig att acceptera en avbetalningsplan skulle det fungera för mig. Jag är bosatt i Uddevalla.
4 000 kr
Dagensannonser.se
Djur  ·  Västra Götalands län

Papegoja köpes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hej!Jag har tidigare haft 2 Grå Jakos och 1 Amazon och även fött upp nymf-kakaduor. Jag är 45 år och har nyligen blivit förtidspensionerad på grund av ångest-problematik. Barnen har blivit vuxna och flyttat ut. Jag söker nu en ny liten "livs-kamrat" att spendera all min tid på. Jag bor ensam och har hur mycket tid och tålamod som helst att lägga på en liten "sambo". Så jag kan garantera att fågeln får ett bra hem.Tyvärr är min pension snålt tilltagen och jag kan inte betala så mycket. Men om någon är villig att acceptera en avbetalningsplan skulle det fungera för mig. Jag är bosatt i Uddevalla.
3 500 kr
Säljnet.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj