Quantcast
Till salu inom

"grå jako uppfödare säljes"

Stockholm
Igår

LYXIG DIOR PAPPERS PÅSE PA...

225 kr
Citiboard
Butik Kungälv
Igår

Citroen C3 Citroën Aircross...

244 700 kr
Bilweb.se
Butik Täby
Idag

Aixam Coupe GTI Coupé GTI M...

186 900 kr
Bilweb.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Stockholm

Grå Jako

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
VI måste tyvärr hitta ett nytt hem till vår fina Grå Jako, Kusey. Han kläcktes i juni så han är strax under året. Ringmärkt, köpt från uppfödare. Han har en underbar personlighet och har lärt sig att vissla men ej att prata ännu. Medföljer gör en stor bur av märket Savic. Mer bilder finns vid intresse. Vi ber icke seriösa spekulanter att ej höra av sig för vi vill hitta en bra hem till honom. Vi har tyvärr inte den tiden för honom som han behöver och då känns det elakt att ha honom kvar.
6 000 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Västmanlands län

Häck fåglar. Amasoner/Grå Jako

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljer häck fåglar, endast till uppfödare. Har ett antal Amazoner och ett Grå Jako par. Dom är i åldern 10-20 år. OBS. Vill endast ha kontakt med UPPFÖDARE För det är häck fåglar. Inga tam fåglar. Svarar endast på mail. Där du berättar vad du har för fåglar. Din utväkling och ev. vad du behöver. Vill köpa. Är du rätt person och är intresserad utav uppfödning, så är inte priset som är det viktigaste.
0 kr
Blocket.se

Grå jako häckpar papegoja

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
gojorna har häckat 1 gång om året i tre år. Dom är 100% häckpar säljas pga annat hobby och har ej tid att häcka dom. Det är det bästa tillfället för en som har planer eller har drömt om att bli uppfödare till gråjako. hana 9år gammal hona 7år säljas andast till uppfödare. BILD 1 ÄR Häckparet andra bilderna är till däras första ungar och dom är sålda för längasedan. har ej gråjako ungar till salo obs obs obs ring svarar ej på mail 0707141636 andast häckparet pris 12000kr
0 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Fagersta

Pratglad Grå jako

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
På grund av sjukdom i familjen säljer vi en mycket pratglad och social grå jako hona vid namn Elin som är 2 år. Elin är mycket lättlärd för alla typer av ljud och ord, sjunger och pratar så öronen blöder. Elin är DNA testad hona, ringmärkt och har papper från uppfödare i Sverige. Säljes endast till någon med tidigare vana av papegojfåglar. Medföljer en bur som är av typ jättestor ihopfällbar hundbur, samt en mindre resebur. Vi förbehåller oss rätten att välja köpare.
8 000 kr
Blocket.se