Quantcast
Till salu inom: ”

grå jako uppfödare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

gojorna har häckat 1 gång om året i tre år. Dom är 100% häckpar säljas pga annat hobby och har ej tid att häcka dom. Det är det bästa tillfället för en som har planer eller har drömt om att bli uppfödare till gråjako. hana 9år gammal hona 7år säljas andast till uppfödare. BILD 1 ÄR Häckparet andra bilderna är till däras första ungar och dom är sålda för längasedan. har ej gråjako ungar till salo obs obs obs ring svarar ej på mail 0707141636 andast häckparet pris 12000kr
På grund av sjukdom i familjen säljer vi en mycket pratglad och social grå jako hona vid namn Elin som är 2 år. Elin är mycket lättlärd för alla typer av ljud och ord, sjunger och pratar så öronen blöder. Elin är DNA testad hona, ringmärkt och har papper från uppfödare i Sverige. Säljes endast till någon med tidigare vana av papegojfåglar. Medföljer en bur som är av typ jättestor ihopfällbar hundbur, samt en mindre resebur. Vi förbehåller oss rätten att välja köpare.
Hej, Anledning till varför jag måste sälja honom är för att vi ska flytta utomlands och kan inte ta med honom. Han är drygt 6 månader, han är 100% frisk har ring i foten + diplom från en uppfödare. Han älskar små barn själv har jag två små syskon som han leker ofta med när jag inte är hemma. Priset kan diskuteras vid snabb och seriös affär, då jag måste sälja honom så snabbt som möjligt.