Quantcast
Till salu inom: ”

grönkindad conure parakiter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soppbaren
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Annat namn: Conure Latinsk namn: Pyrrhura Har kollat runt själv på nätet men har inte hittat nånting här i närheten. Så hoppas på att denna annons ska ge något. Jag letar alltså efter uppfödare i hela landet, allra helst i mellan Sverige då jag själv bor där. Ska finnas möjlighet att kunna komma och titta på dem innan köp. Hittar jag rätt så är jag väldigt intresserad av att köpa! Säljer du några eller vet du någon som gör det. Har du något annat tips? Snälla, tveka inte att höra av dig! Slänger in en bild på arten, men det kanske inte säger så mycket. Vill du veta mer så kan du alltid kolla google eller youtube. Skulle bli mycket tacksam för all hjälp och tips jag kan få för att hitta någon som har dem här i Sverige! Med vänliga hälsningar Maria
Två grönkindade parakiter säljes tillsammans. Tama och sociala. Ej DNA-testade men mycket troligt hane+hona. Bild 2: Hanen, grönkindad, 2 år (okt 2013) Bild 3: Honan, gulsidad, 1,5 år (mars 2014) Det är aktiva fåglar som kräver mycket flygtid utanför buren varje dag. De är vana vid att ha grenar att gnaga på och äter en varierad kost. Fina i fjäderdräkten och fullt friska. De är mycket lättlärda, kommer på inkallning och kan några trick. Liksom alla papegojor skriker de (ganska mycket), bits (sällan), och skräpar ner. Jag ser gärna att du haft fåglar tidigare. Maila och berätta om hur fåglarna skulle få det hos dig, ställ gärna frågor. Tillsammans kostar de 1800.-, bur ingår inte. Jag har ett par olika burar som ev. kan säljas med.
1st grönkindad conure parakit och en släkt art som jag glömt namnet på, ej helt tama men har suttit på armen och ätit ur handen några gånger buren är ca 3m lång och 2,05 hög och 1m bred. Byggd intill en vägg så ena långsidan finns inte säljes som den visas på bilden. Buren får skruvas ner då fåglarna hämtas. Pris 1500kr för fåglar+bur
Till salu conure parakit ungar. Conuren är en mycket rolig, nyfiken och smart liten fågel som tyvärr inte är så vanlig i Sverige men i USA däremot är de mycket populära och eftertraktade. Är inte 'enmansfågel' som många andra fåglar, de trivs med alla familjemedlemmar, de är även lättskötta och kan också vara själva när man inte är hemma så länge de har leksaker att sysselsätta sig med. Dette betyder självklart inte att man sätter dem i bur och aldrig släpper ut dem. Ungarna är inte tama men blir mycket tama ganska lätt och vill vara med hela tiden. Några duktiga pratare är de inte men de lär sig en del ord och få meningar. Däremot är de väldigt duktiga på att utföra konster och tricks. Är du ute efter en ovanlig fågel, som inte är lika kräsen som de större men ändå är en papegoja i sig så satsa på en conure. Stor fågel i en liten kropp, med mycket personlighet. Sök 'Green cheek conure' på youtube och se dem busa, leka och prata. 700 kr st.
Har 6 st grönkindade parakiter, säljes inkl bur. Det är så vitt jag vet 3 st par, obesläktade. Har gulsidade och viltfärgade - med anlag till blå och gulsidad. Fåglarna är ej tama. Finns att hämta i Varberg, pris 3000kr. Maila om frågor eller intresse, då jag för tillfället jobbar mycket.