Quantcast
Till salu inom: ”

parakiter till salu säljes

Soppbaren
F
LÖPNING
F
YOGA
F

Tidigare annonser till salu

Hej Nu är kalle till salu pga jag inte har den tiden att pyssla med honom, han får vara ensam för det mesta och dom trivs ju i sällskap så tycker att han ska få komma till någon som verkligen vill hålla på med honom. Han är inte tam pga jag inte haft tid, han är ett år gammal, vit och jätte vacker. Han får med sig hans vita bur, ganska så stor, matskålar, leksaker, massor med mat och andra tillbehör. Ett "startpaket" för en parakit. Vid intresse så är det hämtning i Götene. Hör av dig vid telefon, sms eller mail. Hälsningar Linda.
3 parakiter (kön okänt) inkl bur säljes pga tidsbrist. De är inte handtama, men går att få om man har tålamod. De har varit, men hanteras inte dagligen så det har fallit bort. Maila för mer info samt bilder. Säljes ej var för sig. Med i priset: 3 parakiter En gigantisk bur (svår att få in i vanlig kombi) Leksaker och matskålar Skål för sandbad Endast parakiterna: 600:-
Hej ! Tyvärr måst sälja mina jättefina fåglar på grund av tidsbrist.Det är fyra nymfparakiter/honor och en undulat par.En av parakiterna är sju månader, två fyra månader och en tre månader.Undulat paren är ett och halv år gamla.De kan vissla och är alltid friska,glada och aktiva. Har ni några frågor så hör av er ! Parakit styck 250:- SÅLD Undulat par 500:- Tel: 0722660943 Maria
hej. vi måste nu hitta ett nytt hem till våra fåglar pga att vi jobbar varje dag i veckan och inte har tid för dom mer. Dom har en stor (120*120*80cm) bur som följer med dom med alla deras tillbehör. Fåglarna är alla under 1 år gamla och dom går fortfarande att forma som man själv önskar. Vänligen ring vid frågor eller intresse då jag sällan kollar mailen. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Fåglarna kan säljas utan buren.
Säljes ett blått par sparvpapegojor födda 2011. Sparvpapegojor är små och livliga krabater som knappt hörs. Vill du ha fåglar men är samtidigt rädd för att grannar ska störas, skall du satsa på sparvpapegojor. Alla fåglar hörs mer eller mindre men dessa fåglar är ganska tysta av sig jämfört med andra fåglar i samma storlek. Tänk på att dessa fåglar helst inte ska hållas med andra fåglar, då de kan vara aggressiva. Paret kostar 700 kr. Mer info om Alexandern, var god och ring. Bilden är lånad från internet.