Quantcast
Till salu inom: ”

graco bilbarnstol bruksanvisning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bilbarnstol

Gävle
Akta Graco

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bilstol/Babyskydd från Akta Graco med s.k. bas (autobaby II & base ) som gör det mycket enkelt att ta i och ur stolen från bilen. Perfekt när det är mörkt och det är svårt att se då är det toppen att få stolen på plats med ett enkelt klick. Den går även att använda utan basen. Passar från nyfödd till ca 9 månader. Inköpt 2007 och använd i ett djur- och rökfritt hem och i bra skick. Levereras med praktiskt solskydd och självklart tillhörande bruksanvisning. Har givetvis inte varit med i någon krock! En bra bilstol som vi varit mycket nöjda mer.
Godkänd för barn 0-12 månader eller upp till 13 kg. Stolen har en bas som monterars med bilens bälte och ett stödben. När basen sitter på plats är det enkelt att klicka i och ur bilstolen. Man kan även spänna fast bilstolen utan att använda basen. Undersida är skålad så går det bra att använda bilstolen direkt på marken om man vill vagga barnet. Stolen har ett extra stoppat och mjukt inlägg för den nyfödda som enkelt tas bort när barnet blir större och behöver mer plats. Stolen har inbyggd sufflett som solskydd. Klädseln är avtagbar och tvättbar i maskin 30 grader. Mörkblå färg, ngt solblekt. Bruksanvisning finns. Rök och djurfritt hem.
Jag säljer nu min svärdotters bilbarnstol inköpt 06 På bilden ser du stolen plus basenheten. Det är basenheten som monteras i bilen med bilens bilbälte. Man kan då mycket enkelt lyfta ur stolen med ett "klicksystem" Till denna stol finns det ett tillbehör. Det är en sylky vagn som blir som en barnvagn Man kan då lyfta ur barnet med stolsdelen och montera den i "sulkyvagne" utan att barnet vaknar Sulkydelen ingår ej i köpet. Men jag har ett regnskydd samt en speciell åkpåse till sulkydelen som ingår i köpet. Nypriset på bilbarnstolen är 1500Kr Jag har bruksanvisningen på flera språk som medföljer.
Använd ett fåtal gånger och i mycket fint skick! - För barn 0 - 25 kg (ca 5 månader - 6 år) - Kan användas både i fram- och baksäte. Den är godkänd för alla platser. - Sidokollisionsskydd - Fempunktsbälte - Lutningsbar så att barnet får det bekvämt och säkert. - Passar även i mindre bilar. Vi har använt den i vår lilla Skoda och det tyckte vi fungerade bra. - Tyget kan tvättas i maskin Alla originaldelar följer med: - Stolen - Stödpinne - Remmar att spänna fast med - Bruksanvisning
Akta Graco babyskydd Logico med bas är ett babyskydd med hög säkerhet och bra komfort för nyfödda upp till 12 månader (0-13kg). Babyskyddet är lätt att använda och har extra starka, förstärkta sidoskydd med dubbel EPS och hårdskal. Ingen risk för felaktig montering tack vare den separata basen som sitter säkert i bilen. Fempunktsselen gör att stolen kan anpassas till det växande barnet. Stolen är i fint skick, inga skador. Bruksanvisning medföljer. Nypris 1695 kr. PRIS: 350 kr